OĞLUNUN İNTİHAR ETTİĞİNİ DUYAN ACILI BABA, AĞITLAR YAKIP, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Gündem 10.03.2016 - 17:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OĞLUNUN İNTİHAR ETTİĞİNİ DUYAN ACILI BABA, AĞITLAR YAKIP, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

- İNTİHAR EDECEĞİNİ, “UNUTMAYIN BENİ, HAKKINIZI HELAL EDİN” DİYEREK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
Afyonkarahisar’da 33 yaşındaki bir adam tabancayla kafasına tek el ateş ederek intihar ederken, polislerin haber vererek olay yerine çağırdığı anne ve babası ağıtlar yakıp, sinir krizleri geçirdi. Öğle saatlerinde Osmangazi Mahallesindeki evinden çıkan R.İ., Akarçay rekreasyon alanına gitti. Çayın yanında bir süre dolaştığı belirtilen R,İ.’nin daha sonra yanındaki tabancayı kafasına dayayarak bir el ateş ettiği belirtildi. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler R.İ’nin öldüğünü belirledi. Polis ekipleri intihar eden R.İ.’nin babası Nurettin İ.’yi cep telefonunda arayarak, olay mahalline gelmesini istedi. Yaklaşık 10 dakika sonra oğlunun intihar ettiğinden habersiz olay yerine elen baba, burada çocuğunun öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. "Oğlum, oğlum" diyerek ağıtlar yakan acılı babayı polis ve sağlık ekipleri sakinleştirirken, babanın ardından olay yerine gelen R.İ.’nin annesi de sinir krizleri geçirdi. Savcılık incelemesinin ardından R.İ.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi. İNTİHAR EDECEĞİNİ FACEBOOK’TAN DUYURDU Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen R.İ.’nin intihr etmeden yaklaşık 13 saat önce kendisine ait sosyal medya hesabından siyah-beyaz bir profil fotoğrafı koyarak, “Unutmayın beni, hakkınızı helal edin” şeklinde mesaj yazdığı ortaya çıktı. İntihar olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.  
- İNTİHAR EDECEĞİNİ, “UNUTMAYIN BENİ, HAKKINIZI HELAL EDİN” DİYEREK SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Afyonkarahisar’da 33 yaşındaki bir adam tabancayla kafasına tek el ateş ederek intihar ederken, polislerin haber vererek olay yerine çağırdığı anne ve babası ağıtlar yakıp, sinir krizleri geçirdi.

Öğle saatlerinde Osmangazi Mahallesindeki evinden çıkan R.İ., Akarçay rekreasyon alanına gitti. Çayın yanında bir süre dolaştığı belirtilen R,İ.’nin daha sonra yanındaki tabancayı kafasına dayayarak bir el ateş ettiği belirtildi. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler R.İ’nin öldüğünü belirledi. Polis ekipleri intihar eden R.İ.’nin babası Nurettin İ.’yi cep telefonunda arayarak, olay mahalline gelmesini istedi. Yaklaşık 10 dakika sonra oğlunun intihar ettiğinden habersiz olay yerine elen baba, burada çocuğunun öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. "Oğlum, oğlum" diyerek ağıtlar yakan acılı babayı polis ve sağlık ekipleri sakinleştirirken, babanın ardından olay yerine gelen R.İ.’nin annesi de sinir krizleri geçirdi.

Savcılık incelemesinin ardından R.İ.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

İNTİHAR EDECEĞİNİ FACEBOOK’TAN DUYURDU

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen R.İ.’nin intihr etmeden yaklaşık 13 saat önce kendisine ait sosyal medya hesabından siyah-beyaz bir profil fotoğrafı koyarak, “Unutmayın beni, hakkınızı helal edin” şeklinde mesaj yazdığı ortaya çıktı.

İntihar olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.