OĞLUNUN DURUMUNU DUYAN BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 15:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

OĞLUNUN DURUMUNU DUYAN BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Afyonkarahisar’da oğlunun trafik kazası geçirdiğini öğrenen baba kalp krizi geçirdi.
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi organize sanayi kavşağında meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Adem Cambaz’ın kullandığı motosiklet ile sürücüsü belirlenemeyen 03 KC 523 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmasının şiddeti ile savrulan motosiklet sürücüsü Cambaz, kavşağa giren diğer 03 PP 052 plakalı traktöre çarpması sonucu ağır yaralandı. Kafasından ağır darbe alan Cambaz olay yerine çağrılan Ambulans ile Afyonkarahisar Devlet hastanesine kaldırıldı. Oğlunun kaza haberini alan baba Mehmet Cambaz’ın da kalp krizi geçirdiği ve aynı hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Afyonkarahisar’da oğlunun trafik kazası geçirdiğini öğrenen baba kalp krizi geçirdi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi organize sanayi kavşağında meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Adem Cambaz’ın kullandığı motosiklet ile sürücüsü belirlenemeyen 03 KC 523 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmasının şiddeti ile savrulan motosiklet sürücüsü Cambaz, kavşağa giren diğer 03 PP 052 plakalı traktöre çarpması sonucu ağır yaralandı. Kafasından ağır darbe alan Cambaz olay yerine çağrılan Ambulans ile Afyonkarahisar Devlet hastanesine kaldırıldı.

Oğlunun kaza haberini alan baba Mehmet Cambaz’ın da kalp krizi geçirdiği ve aynı hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.