ÖDÜLLERİNİ SAĞANAK YAĞIŞ ALTINDA ALDILAR

Gündem 08.08.2014 - 10:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖDÜLLERİNİ SAĞANAK YAĞIŞ ALTINDA ALDILAR

Afyonkarahisar Belediyesinin başarılı öğrencilere bisiklet dağıtımı töreni yağmur altında gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar'da belediye tarafından başarılı öğrenciler için düzenlenen bisiklet dağıtım töreni sağanak altında gerçekleştirildi. Sırılsıklam ıslanan çocuklar, yağışa rağmen bisikletlerine binerek stattan ayrıldı. Belediye tarafından 3 yıldır organize edilen bisiklet dağıtımında bu yıl yağmur sürprizi yaşandı. Bisikletlerine kavuşma ümidi ile Atatürk Stadyumu'na gelen çocuklar, yağmurda ıslandı. Bu duruma aldırış etmeyen bazı çocuklar isimlerinin yazılı olduğu bisikletlere binerek stadyumdan ayrıldı.  Bazı aileler de çocukları ile tribünde ve yedek kulübelerinde yağmurun durmasını bekledi.  Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl bin 20 bisiklet dağıtıldığı belirtildi.
Afyonkarahisar Belediyesinin başarılı öğrencilere bisiklet dağıtımı töreni yağmur altında gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar'da belediye tarafından başarılı öğrenciler için düzenlenen bisiklet dağıtım töreni sağanak altında gerçekleştirildi. Sırılsıklam ıslanan çocuklar, yağışa rağmen bisikletlerine binerek stattan ayrıldı.

Belediye tarafından 3 yıldır organize edilen bisiklet dağıtımında bu yıl yağmur sürprizi yaşandı. Bisikletlerine kavuşma ümidi ile Atatürk Stadyumu'na gelen çocuklar, yağmurda ıslandı. Bu duruma aldırış etmeyen bazı çocuklar isimlerinin yazılı olduğu bisikletlere binerek stadyumdan ayrıldı. 

Bazı aileler de çocukları ile tribünde ve yedek kulübelerinde yağmurun durmasını bekledi. 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl bin 20 bisiklet dağıtıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.