O ÖĞRENCİLER ARANIYOR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2018 - 13:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

O ÖĞRENCİLER ARANIYOR

Aracında yemek unutan öğrencileri sosyal medyada arayan aile, bulunca onlara sarma saracak
   Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) önünden aracına aldığı öğrencilerin yemeklerini unuttuğunu fark eden aile, sosyal medyadan paylaşım yaparak ulaşmak istediği öğrencilere bir tencere sarma yapma sözü verdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşım öğrenci medyası ve diğer sosyal medya hesaplarında paylaşılarak, görenlere duygu dolu anlar yaşattı.   Aracıyla gidecekleri yere bıraktığı öğrenciler, poşet içerisinde yemeklerini unuttu Isparta’da bir sürücü SDÜ önünde bekleyen 6 öğrenciyi aracına aldıktan sonra, öğrencilerden birinin araçta poşetini unuttuğunu görünce durumu ailesiyle paylaştı. Poşet içerisinde bir ekmek ve plastik kap içerisindeki yemeği gören aile, unutulan poşet ve içerisindekilerin bulunduğu fotoğraf karesini sosyal medyada paylaşarak, o öğrenciler için bir tencere sarma yapma sözü verdi. Edinilen bilgiye göre duygulandıran olay, geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında SDÜ Kampüsü önünde meydana geldi. Üniversite civarında seyreden sürücü baba, bekleyen 6 öğrenciyi aracına alarak gidecekleri yere bıraktı. Daha sonra evine giden baba, araca aldığı öğrencilerden birinin poşet unuttuğunu fark edince durumu ailesiyle paylaştı.   “Eğer ulaşabilirsek annem bir tencere sarma saracağını söyledi” Aileden Afet Coşkun isimli sosyal medya kullanıcısı, unutulan poşet ve içerisindekilerin fotoğrafını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak şu notu düştü; “Saat 3 (15.00) civarında babam Süleyman Demirel Üniversitesi önünden 6 öğrenci almış. İçlerinden bir arkadaş muhtemelen akşam yemeğini arabada unutmuş. Eğer ulaşabilirsek annem bir tencere sarma saracağını söyledi.”   “İyi insanların var olduğunu bilmek bile güzel” Yapılan bu paylaşım SDÜ’nün öğrenci medyası ve diğer hesaplarda paylaşıldıktan sonra yüzlerce kez beğenilerek, paylaşıldı. Sosyal medyadaki paylaşım için ‘Duyarlı bir Ispartalı’ şeklinde yorumlar yapılırken, bazıları da durum karşısında, “Allah razı olsun iyi insanlar var olduğunu bilmek bile güzel” şeklinde yazdılar.
Aracında yemek unutan öğrencileri sosyal medyada arayan aile, bulunca onlara sarma saracak

 

 Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) önünden aracına aldığı öğrencilerin yemeklerini unuttuğunu fark eden aile, sosyal medyadan paylaşım yaparak ulaşmak istediği öğrencilere bir tencere sarma yapma sözü verdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşım öğrenci medyası ve diğer sosyal medya hesaplarında paylaşılarak, görenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

Aracıyla gidecekleri yere bıraktığı öğrenciler, poşet içerisinde yemeklerini unuttu

Isparta’da bir sürücü SDÜ önünde bekleyen 6 öğrenciyi aracına aldıktan sonra, öğrencilerden birinin araçta poşetini unuttuğunu görünce durumu ailesiyle paylaştı. Poşet içerisinde bir ekmek ve plastik kap içerisindeki yemeği gören aile, unutulan poşet ve içerisindekilerin bulunduğu fotoğraf karesini sosyal medyada paylaşarak, o öğrenciler için bir tencere sarma yapma sözü verdi.

Edinilen bilgiye göre duygulandıran olay, geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında SDÜ Kampüsü önünde meydana geldi.

Üniversite civarında seyreden sürücü baba, bekleyen 6 öğrenciyi aracına alarak gidecekleri yere bıraktı. Daha sonra evine giden baba, araca aldığı öğrencilerden birinin poşet unuttuğunu fark edince durumu ailesiyle paylaştı.

 

“Eğer ulaşabilirsek annem bir tencere sarma saracağını söyledi”

Aileden Afet Coşkun isimli sosyal medya kullanıcısı, unutulan poşet ve içerisindekilerin fotoğrafını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak şu notu düştü; “Saat 3 (15.00) civarında babam Süleyman Demirel Üniversitesi önünden 6 öğrenci almış. İçlerinden bir arkadaş muhtemelen akşam yemeğini arabada unutmuş. Eğer ulaşabilirsek annem bir tencere sarma saracağını söyledi.”

 

“İyi insanların var olduğunu bilmek bile güzel”

Yapılan bu paylaşım SDÜ’nün öğrenci medyası ve diğer hesaplarda paylaşıldıktan sonra yüzlerce kez beğenilerek, paylaşıldı.

Sosyal medyadaki paylaşım için ‘Duyarlı bir Ispartalı’ şeklinde yorumlar yapılırken, bazıları da durum karşısında, “Allah razı olsun iyi insanlar var olduğunu bilmek bile güzel” şeklinde yazdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.