O ilçenin tamamı kimliklerini yeniledi

Yaşam 26.10.2017 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

O ilçenin tamamı kimliklerini yeniledi

Bu ilçede yaşayanların tamamı yeni kimlik kartlarını aldı
  Afyonkarahisar’da o ilçe halkı kimliklerini tamamen yeniledi...   Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kızılören ilçesinin tamamında yaşayan vatandaşlara yeni kimlik kartlarının dağıtıldığını kaydetti....   2017 yılının Ocak ayından itibaren ülke genelinde yeni kimlik kartı uygulamasına geçilmesine yönelik çalışmalar Afyonkarahisar’da tüm hızıyla devam ediyor. 10 yıl kullanım ömrüne sahip olan ve içinde temaslı ve temassız çip içeren yeni kimlik kartlarının bir an önce vatandaşlara ulaştırılması için 18 ilçede sürdürülen çalışmalar sonunda Kızılören ilçesinde yaşayan vatandaşların tamamına yeni kimlik kartları verildi. Vali Mustafa Tutulmaz, Kızılören ilçesinde yaşayan vatandaşların tamamına yeni kimlik kartlarının verilmesi çalışmalarını başarıyla tamamlayan Kaymakam Adem Can’a teşekkür ederek Kızılören İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Duman ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser’i de başarı belgesi ile ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, ”Bu yıl malumunuz olduğu üzere 2 Ocak 2017 itibariyle yeni kimlik kartlarının dağıtımına başlandı. Üç yıllık bir süreçte bunlar dağıtılarak taklit, tahlilden uzak sahteciliğin önüne geçilecek ve kamu hizmetlerinden daha verimli ve hızlı faydalanılacaktır. Bugün itibariyle Kızılören ilçemizde vatandaşlarımızın tamamına kimlik kartlarının dağıtımı tamamlanmıştır. Bu belki de Türkiye'de bir ilktir. Bu vesile ile emeği geçen Kızılören Kaymakamımıza, il müdürümüze ve ilçe müdürümüze huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İl merkezimizde ve diğer ilçelerimizde de benzer çalışmalar inşallah kısa sürede biter ve bunun sonucu olarak da vatandaşlarımız hem tüm kamu hizmetlerinden daha kolay faydalanır” dedi.
Bu ilçede yaşayanların tamamı yeni kimlik kartlarını aldı

 

Afyonkarahisar’da o ilçe halkı kimliklerini tamamen yeniledi...

 

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kızılören ilçesinin tamamında yaşayan vatandaşlara yeni kimlik kartlarının dağıtıldığını kaydetti....

 

2017 yılının Ocak ayından itibaren ülke genelinde yeni kimlik kartı uygulamasına geçilmesine yönelik çalışmalar Afyonkarahisar’da tüm hızıyla devam ediyor. 10 yıl kullanım ömrüne sahip olan ve içinde temaslı ve temassız çip içeren yeni kimlik kartlarının bir an önce vatandaşlara ulaştırılması için 18 ilçede sürdürülen çalışmalar sonunda Kızılören ilçesinde yaşayan vatandaşların tamamına yeni kimlik kartları verildi. Vali Mustafa Tutulmaz, Kızılören ilçesinde yaşayan vatandaşların tamamına yeni kimlik kartlarının verilmesi çalışmalarını başarıyla tamamlayan Kaymakam Adem Can’a teşekkür ederek Kızılören İlçe Nüfus Müdürü Ahmet Duman ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser’i de başarı belgesi ile ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, ”Bu yıl malumunuz olduğu üzere 2 Ocak 2017 itibariyle yeni kimlik kartlarının dağıtımına başlandı. Üç yıllık bir süreçte bunlar dağıtılarak taklit, tahlilden uzak sahteciliğin önüne geçilecek ve kamu hizmetlerinden daha verimli ve hızlı faydalanılacaktır. Bugün itibariyle Kızılören ilçemizde vatandaşlarımızın tamamına kimlik kartlarının dağıtımı tamamlanmıştır. Bu belki de Türkiye'de bir ilktir. Bu vesile ile emeği geçen Kızılören Kaymakamımıza, il müdürümüze ve ilçe müdürümüze huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İl merkezimizde ve diğer ilçelerimizde de benzer çalışmalar inşallah kısa sürede biter ve bunun sonucu olarak da vatandaşlarımız hem tüm kamu hizmetlerinden daha kolay faydalanır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.