O İLÇEDE BİR GÜNDE 20 POZİTİF VAKA

Gündem 07.11.2020 - 09:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

O İLÇEDE BİR GÜNDE 20 POZİTİF VAKA

Covid-19 salgının ilçede her geçen gün büyük artış kaydedilmesi üzerine Belediye Başkanı Ümit Alagöz bilgilendirme paylaşımında bulundu...
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya hesabı üzerinden ilçede bir günde çıkan vaka sayısı ile ilgili bilgilendirme paylaştı.   Sadece bir günde 20 kişide Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirten Başkan Alagöz, "Sadece bugün bir günde 20 vatandaşımızda Covid-19 vakası çıkması ile ilçemizde vaka sayıları çok ciddi anlamda artış göstermektedir. Maalesef ki vakaların bu kadar hızlı ve yoğun artmasındaki en büyük neden pozitif hasta vatandaşların temaslı listesini gizlemesinden kaynaklanmaktadır.   Unutulmamalıdır ki temaslı listesini saklamak, depreme dayanıksız bina inşa ederek çocuk genç ihtiyar ölümlerine sebebiyet veren katil müteahhit ile aynı kefeye girmektedir. Bizler sadece kendi sağlığımızdan değil etrafımızdaki tüm sevdiklerimizin canından ve sağlığından sorumluyuz. Bugünden itibaren temaslı listesini gizleyenler hakkında kesinlikle müsamaha gösterilmeyecek hem parasal hem de adli mercilere sevk edilecektir. Ayrıca akşam ev ziyaretleri, bayanların gün toplantıları gençlerimizin salonlarda kafelerde yakın mesafede oturmaları bu kritik günlerde en çok dikkat etmemiz gereken ve kesinlikle yapmamamız gereken sosyal aktivitelerdir. Siz değerli halkımdan bir müddet daha sabır göstermenizi önemle rica ediyorum. Unutmayın ki temaslı listesini gizlemek cinayete ortak olmaktır. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.
Covid-19 salgının ilçede her geçen gün büyük artış kaydedilmesi üzerine Belediye Başkanı Ümit Alagöz bilgilendirme paylaşımında bulundu...

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sosyal medya hesabı üzerinden ilçede bir günde çıkan vaka sayısı ile ilgili bilgilendirme paylaştı.

 

Sadece bir günde 20 kişide Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirten Başkan Alagöz, "Sadece bugün bir günde 20 vatandaşımızda Covid-19 vakası çıkması ile ilçemizde vaka sayıları çok ciddi anlamda artış göstermektedir.
Maalesef ki vakaların bu kadar hızlı ve yoğun artmasındaki en büyük neden pozitif hasta vatandaşların temaslı listesini gizlemesinden kaynaklanmaktadır.

 

Unutulmamalıdır ki temaslı listesini saklamak, depreme dayanıksız bina inşa ederek çocuk genç ihtiyar ölümlerine sebebiyet veren katil müteahhit ile aynı kefeye girmektedir.
Bizler sadece kendi sağlığımızdan değil etrafımızdaki tüm sevdiklerimizin canından ve sağlığından sorumluyuz.

Bugünden itibaren temaslı listesini gizleyenler hakkında kesinlikle müsamaha gösterilmeyecek hem parasal hem de adli mercilere sevk edilecektir. Ayrıca akşam ev ziyaretleri, bayanların gün toplantıları gençlerimizin salonlarda kafelerde yakın mesafede oturmaları bu kritik günlerde en çok dikkat etmemiz gereken ve kesinlikle yapmamamız gereken sosyal aktivitelerdir.
Siz değerli halkımdan bir müddet daha sabır göstermenizi önemle rica ediyorum. Unutmayın ki temaslı listesini gizlemek cinayete ortak olmaktır. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.