NEVRUZ GÜNÜ YAĞAN KAR KAZALARA NEDEN OLDU

Gündem 21.03.2015 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

NEVRUZ GÜNÜ YAĞAN KAR KAZALARA NEDEN OLDU

NEVRUZ GÜNÜ YAĞAN KAR KAZALARA NEDEN OLDU
Baharın gelişini simgeleyen Nevruz’u kutlamaya hazırlanan Isparta’da kar yağışı etkili oldu.  Gece başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfırın altına düşünce Afyonkarahisar-Isparta karayolunda buzlanma meydana geldi. Buzlanmanın etkisiyle de sabah saatlerinde Isparta Keçiborlu ilçesinde kazalar meydana geldi. Sadece yüz metre aralıklarla meydana gelen kazalarda bir minibüs, bir TIR ve bir yolcu otobüsü yan yattı. Kazalarda can kaybı yaşanmazken, 27 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünde 4 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.  Trafik ekipleri, sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarırken, çevredeki vatandaşlar ise buzlanmaya rağmen Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin buzlanan yolda çalışma yapmamasını eleştirdi.
NEVRUZ GÜNÜ YAĞAN KAR KAZALARA NEDEN OLDU

Baharın gelişini simgeleyen Nevruz’u kutlamaya hazırlanan Isparta’da kar yağışı etkili oldu. 
Gece başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfırın altına düşünce Afyonkarahisar-Isparta karayolunda buzlanma meydana geldi. Buzlanmanın etkisiyle de sabah saatlerinde Isparta Keçiborlu ilçesinde kazalar meydana geldi. Sadece yüz metre aralıklarla meydana gelen kazalarda bir minibüs, bir TIR ve bir yolcu otobüsü yan yattı. Kazalarda can kaybı yaşanmazken, 27 kişinin bulunduğu yolcu otobüsünde 4 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 
Trafik ekipleri, sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarırken, çevredeki vatandaşlar ise buzlanmaya rağmen Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin buzlanan yolda çalışma yapmamasını eleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.