NEOCOV VİRÜSÜNDE YENİ GELİŞME

Dünya 30.01.2022 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

NEOCOV VİRÜSÜNDE YENİ GELİŞME

Yüksek bulaş ve ölüm riski uyarısı yapılmıştı, DSÖ'den açıklama geldi
NeoCov virüsüyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Güney Afrika'da keşfedilen ve yüksek bulaş ile ölüm riski taşıdığı belirtilen NeoCov virüsüyle ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) beklenen açıklama geldi. Yarasalarda keşfedilen ve henüz insanlar arasında yayılmadığı belirtilen virüsle ilgili DSÖ, yaptığı açıklamada daha fazla araştırma yapılması gerektiğini vurguladı.  
Yüksek bulaş ve ölüm riski uyarısı yapılmıştı, DSÖ'den açıklama geldi

NeoCov virüsüyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Güney Afrika'da keşfedilen ve yüksek bulaş ile ölüm riski taşıdığı belirtilen NeoCov virüsüyle ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) beklenen açıklama geldi. Yarasalarda keşfedilen ve henüz insanlar arasında yayılmadığı belirtilen virüsle ilgili DSÖ, yaptığı açıklamada daha fazla araştırma yapılması gerektiğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.