NECATİBEY MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yaşam 02.10.2017 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

NECATİBEY MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

AK Parti Burdur Milletvekili, GÜVENLİK ve İSTİHBARAT KOMİSYONU ÜYESİ, Çevre Komisyonu Kâtip üyesi, Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) Mahallesi ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamada bulundu.
NECATİBEY’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLADI NECATİBEY( MANASTIR) MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI   AK Parti Burdur Milletvekili, GÜVENLİK ve İSTİHBARAT KOMİSYONU ÜYESİ, Çevre Komisyonu Kâtip üyesi, Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) Mahallesi ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm  ile ilgili açıklamada bulundu.   Burdur İlimizde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yakından takip eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Geçen hafta içerisinde TOKİ İştiraki Gayri Menkul Değerlendirme A.Ş ( GEDAŞ ) Firmasından teknik heyet Burdur'umuza geldi ve görüşmelerde bulundu. Manastır Mahallemizdeki çalışmalarda sayısal halihazır harita kapsamında gerçekleştirilen halihazır ölçüm çalışmaları ve dijital ortama aktarım, kullanıma uygun CAD formatına getirme çalışmaları ve Halihazır haritasının basım işlemleri tamamlanmıştır. 28.09.2017 tarihinde Burdur Belediyesine teslim yapılmıştır. Tesbit-Değerleme ve anket çalışmaları devam etmektedir. Kentsel tasarım yaklaşımına yönelik çalışmalar başlanmıştır. 28.09.2017 günü Burdur'da Mahallede incelemeler yapılmış olup, talep ve görüşler alınmıştır. Süreci yakından takip etmekteyim.” Dedi.   BOZKURT MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ   Milletvekili Bayram Özçelik Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili olaraktan “Bayram sonrası vatandaşlarla görüşmeler yapılacağını önceki basın açıklamamda ifade etmiştim. TOKİ'nin iştiraki firması Gedaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğünden talep ettiği bir onayın çıkması durumunda, Gedaş Firma Yetkilileri vatandaşlarla görüşmelere başlayacaklardır. Deprem Evlerindeki projeler tamamlanmış durumdadır. Bu süreci hızlandırma görüşmelerimizi bu hafta içerinde de yapacağım. Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarımla.” dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili, GÜVENLİK ve İSTİHBARAT KOMİSYONU ÜYESİ, Çevre Komisyonu Kâtip üyesi, Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) Mahallesi ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamada bulundu.

NECATİBEY’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLADI

NECATİBEY( MANASTIR) MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

AK Parti Burdur Milletvekili, GÜVENLİK ve İSTİHBARAT KOMİSYONU ÜYESİ, Çevre Komisyonu Kâtip üyesi, Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) Mahallesi ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm  ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Burdur İlimizde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yakından takip eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Geçen hafta içerisinde TOKİ İştiraki Gayri Menkul Değerlendirme A.Ş ( GEDAŞ ) Firmasından teknik heyet Burdur'umuza geldi ve görüşmelerde bulundu. Manastır Mahallemizdeki çalışmalarda sayısal halihazır harita kapsamında gerçekleştirilen halihazır ölçüm çalışmaları ve dijital ortama aktarım, kullanıma uygun CAD formatına getirme çalışmaları ve Halihazır haritasının basım işlemleri tamamlanmıştır. 28.09.2017 tarihinde Burdur Belediyesine teslim yapılmıştır. Tesbit-Değerleme ve anket çalışmaları devam etmektedir. Kentsel tasarım yaklaşımına yönelik çalışmalar başlanmıştır. 28.09.2017 günü Burdur'da Mahallede incelemeler yapılmış olup, talep ve görüşler alınmıştır. Süreci yakından takip etmekteyim.” Dedi.

 

BOZKURT MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 

Milletvekili Bayram Özçelik Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili olaraktan “Bayram sonrası vatandaşlarla görüşmeler yapılacağını önceki basın açıklamamda ifade etmiştim. TOKİ'nin iştiraki firması Gedaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğünden talep ettiği bir onayın çıkması durumunda, Gedaş Firma Yetkilileri vatandaşlarla görüşmelere başlayacaklardır. Deprem Evlerindeki projeler tamamlanmış durumdadır. Bu süreci hızlandırma görüşmelerimizi bu hafta içerinde de yapacağım. Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarımla.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.