NASHİRA ULTRA MARATONU’NA DOĞRU

Spor 02.03.2016 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

NASHİRA ULTRA MARATONU’NA DOĞRU

MANAVGAT'TA NASHİRA ULTRA MARATONU’NA DOĞRU
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bu yıl ilk kez “Nashira Ultra Maratonu” düzenlenecek. Manavgat ilçesinde 25-26-27 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan “Nashira Ultra Maratonu”nun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Nashira Otel sahibi EHA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Herkes için Spor İlçe Temsilcisi Akdeniz Üniversitesi Manavgat M.Y.O. Öğr. Gör. Engin Derman, atlet Etem Şeker ve defalarca Avrupa şampiyonluğu bulunan milli sporcu Ahmet Aslan katıldı. Maratona Türkiye ve yurt dışından 200’ün üzerinde sporcunun katılması bekleniyor.   MARATON İLE DOĞA, TARİH İÇ İÇE YAŞANACAK! Milli atlet Etem Şeker, maraton ile ilgilenen herkesi Antalya’nın Manavgat ilçesine, Hellenistik ve Roma dönemine uzanan bir maceraya çağırdıklarını belirterek, “Dünyaca ünlü masmavi sahil şeridinin yemyeşil ormanlarla birleştiği, Toros Dağlarının eteklerinde bulunan Seleukeia (Lybre) antik kentinden, masmavi göl manzaralarının ve Manavgat Şelalesi'nin eşsiz güzelliğinin kesiştiği Nashira Ultra Maratonuna bekliyoruz. Bu organizasyon hem spora hem de bölge turizmimize çok büyük katkı sağlayacak” dedi.   BİZLER NASHİRA OLARAK SPORA GÖNÜL VERDİK! Nashira Otel Sahibi EHA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan ise Manavgat’ı spor ile tanıtmanın ve bu konuda destek vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bizler Nashira olarak spora gönül verdik. Spor yaşam demek, hayat demek, dinç olmak demek. Bu arada spor ayrıca barış demek. İspanya spor dallarında hep ön plandadır. Futbol takımı dünya ve Avrupa şampiyonudur. Onlarda bu futbol ve spor aşkı olmasaydı, İspanya belki de bölünmüştü” diye konuştu.   NASHİRA ULTRA MARATONU İLE MANAVGAT ADI ÖN PLANA ÇIKACAKTIR! Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik de, “Amacımız Manavgat’ın spor organizasyonları açısından 12 ay boyunca spor yapılabilir bir merkez haline gelmesidir. Hedefimiz bu organizasyonları 12 aya yaymak. Bildiğiniz gibi Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün sloganı 'Sporun başkenti Antalya'dır. Bunu üç dört sene içinde başarmak ve Manavgat’ımızı da ulusal boyutta, uluslararası organizasyonların merkezi haline getirmek en büyük hedefimizdir” şeklinde konuştu.
MANAVGAT'TA NASHİRA ULTRA MARATONU’NA DOĞRU

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bu yıl ilk kez “Nashira Ultra Maratonu” düzenlenecek.

Manavgat ilçesinde 25-26-27 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan “Nashira Ultra Maratonu”nun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Nashira Otel sahibi EHA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Herkes için Spor İlçe Temsilcisi Akdeniz Üniversitesi Manavgat M.Y.O. Öğr. Gör. Engin Derman, atlet Etem Şeker ve defalarca Avrupa şampiyonluğu bulunan milli sporcu Ahmet Aslan katıldı. Maratona Türkiye ve yurt dışından 200’ün üzerinde sporcunun katılması bekleniyor.

 

MARATON İLE DOĞA, TARİH İÇ İÇE YAŞANACAK!

Milli atlet Etem Şeker, maraton ile ilgilenen herkesi Antalya’nın Manavgat ilçesine, Hellenistik ve Roma dönemine uzanan bir maceraya çağırdıklarını belirterek, “Dünyaca ünlü masmavi sahil şeridinin yemyeşil ormanlarla birleştiği, Toros Dağlarının eteklerinde bulunan Seleukeia (Lybre) antik kentinden, masmavi göl manzaralarının ve Manavgat Şelalesi'nin eşsiz güzelliğinin kesiştiği Nashira Ultra Maratonuna bekliyoruz. Bu organizasyon hem spora hem de bölge turizmimize çok büyük katkı sağlayacak” dedi.

 

BİZLER NASHİRA OLARAK SPORA GÖNÜL VERDİK!

Nashira Otel Sahibi EHA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan ise Manavgat’ı spor ile tanıtmanın ve bu konuda destek vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bizler Nashira olarak spora gönül verdik. Spor yaşam demek, hayat demek, dinç olmak demek. Bu arada spor ayrıca barış demek. İspanya spor dallarında hep ön plandadır. Futbol takımı dünya ve Avrupa şampiyonudur. Onlarda bu futbol ve spor aşkı olmasaydı, İspanya belki de bölünmüştü” diye konuştu.

 

NASHİRA ULTRA MARATONU İLE MANAVGAT ADI ÖN PLANA ÇIKACAKTIR!

Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik de, “Amacımız Manavgat’ın spor organizasyonları açısından 12 ay boyunca spor yapılabilir bir merkez haline gelmesidir. Hedefimiz bu organizasyonları 12 aya yaymak. Bildiğiniz gibi Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün sloganı 'Sporun başkenti Antalya'dır. Bunu üç dört sene içinde başarmak ve Manavgat’ımızı da ulusal boyutta, uluslararası organizasyonların merkezi haline getirmek en büyük hedefimizdir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.