NARKOTİK OPERASYONUNDA YAKALAN ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Asayiş 18.12.2020 - 14:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

NARKOTİK OPERASYONUNDA YAKALAN ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Emniyet Ekiplerinin Narkotik Operasyonunda Yakalan Şüpheli Şahıs Tutuklandı...
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.    Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada; Gölhisar İlçesinde yapılan denetimler sırasında bir şahsın üzerinde bulunan uyuşturucu maddeyi yere atması ve bir şahsın da işyerinde 1 dolar banknota sarılı halde uyuşturucu madde tespit edilmesi üzerine iki şahıs gözaltına alınmıştır.   Gözaltına alınan şahısların sorgusunda uyuşturucu maddeyi E.A. isimli şahıstan aldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine 17.12. 2020 günü E.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda;   • 157 gr esrar maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, • 3 gr kenevir tohumu olduğu değerlendirilen madde, • 3 adet 9 mm tabanca fişeği, • 17 adet kurusıkı tabanca fişeği, • Uyuşturucu maddeyi içerisine koyarak sattığı değerlendirilen üzerinde geçersiz ibaresi bulunan 85 adet 1 dolar ve 15 adet 200 liralık banknot, • Uyuşturucu içiminde kullanılan çeşitli aparatlar ele geçirilmiştir.   Arama sırasında TCK 188 ve 191. maddelerine muhalefet suçundan gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen H.A. isimli şahıs serbest bırakılırken, E.A. isimli şüpheli şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.    
Emniyet Ekiplerinin Narkotik Operasyonunda Yakalan Şüpheli Şahıs Tutuklandı...

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir. 
 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada;

Gölhisar İlçesinde yapılan denetimler sırasında bir şahsın üzerinde bulunan uyuşturucu maddeyi yere atması ve bir şahsın da işyerinde 1 dolar banknota sarılı halde uyuşturucu madde tespit edilmesi üzerine iki şahıs gözaltına alınmıştır.

 

Gözaltına alınan şahısların sorgusunda uyuşturucu maddeyi E.A. isimli şahıstan aldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine 17.12. 2020 günü E.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda;

 

• 157 gr esrar maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde,


• 3 gr kenevir tohumu olduğu değerlendirilen madde,


• 3 adet 9 mm tabanca fişeği,


• 17 adet kurusıkı tabanca fişeği,


• Uyuşturucu maddeyi içerisine koyarak sattığı değerlendirilen üzerinde geçersiz ibaresi bulunan 85 adet 1 dolar ve 15 adet 200 liralık banknot,


• Uyuşturucu içiminde kullanılan çeşitli aparatlar ele geçirilmiştir.

 

Arama sırasında TCK 188 ve 191. maddelerine muhalefet suçundan gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen H.A. isimli şahıs serbest bırakılırken, E.A. isimli şüpheli şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.