Mv. Reşat Petek kendi paralel yapısını mı oluşturuyor?

Siyaset 18.03.2016 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Mv. Reşat Petek kendi paralel yapısını mı oluşturuyor?

Burdur Milletvekili Reşat Petek’in uzun süredir İl Yönetimi ve burdur siyasetine hükmetmeye çalışması ve Petek’in; “Önceki İl Başkanı görevden alınırsa ben bir daha Burdur’a gelmem.” demesinin ardından basına sızan Petek’in düzenlediği bir toplantıyı not alan katılımcının bize aktardığı bilgileri haberleştirdik.
Burdur Milletvekili Reşat Petek’in uzun süredir İl Yönetimi ve Burdur siyasetine hükmetmeye çalışması ve Petek’in; “Önceki İl Başkanı görevden alınırsa ben bir daha Burdur’a gelmem.” demesinin ardından basına sızan Petek’in düzenlediği bir toplantıyı not alan katılımcının bize aktardığı bilgileri haberleştirdik. 12 Mart cumartesi akşamı Burdur’da Gazi Cami karşısında bulunan Ensar Vakfında toplantı yapan, Burdur Milletvekili Reşat Petek katılımcıların bütün telefonları kapattırarak, vakıf ofisinde sadece danışmanı N.T ve M.K'nın cep telefonları açık kalmak şartıyla, Burdur’daki iktidar partisi ile ilgili gizli değerlendirmelerde bulundu mu? Toplantıya Gölhisar’dan İ.G ve M.B isminde kişilerin katıldığı, Bucak’tan A.Ü, B.G, B.Y, Burdur’dan gazete sahibi C.Ö ayrıca, görevden alınan siyasi parti başkanı Ö.B ve yardımcıları M.A ve M.K gibi katılımcıların olduğu, Burdur Mv. Bayram Özçelik'in Burdur siyasetindeki etkisinin ortadan kaldırılması için neler yapılması gerektiği, Mv. Özçelik'in Burdur siyasetinden devre dışı bırakılması gerektiği üzerinde görüşler beyan edildi mi?. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Bucak İlçe Yönetiminin değiştirilmesi gerektiği üzerinde mutabakata varıldığı, Gölhisar İlçe Yönetiminin görevden uzaklaştırılması gerektiği, İl Genel Meclis Başkanı Osman Karakaya'nın elinden başkanlığının alınmasının planlandığı konuşuldu mu?. Yeni İl Başkanı Süleyman Faki'nin İl Yönetimi belirlenmesinde dik duramadığı, il başkanını yakından takip edip kendi emirlerine girmezse gerekli adımları atacakları ifade edildi mi?. Özel İdare İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek’in görevden aldırarak ilk ayağın yapıldığı ama arkasının getirilemediğinin konuşulduğu, Mv. Petek’in elinin güçlenebilmesi için parti genel merkezine toplanan bilgi ve belgelerin gönderilmesi gerektiği, bu yapıyı oluşturabilmek için bunların şart olduğu konuşuldu mu?  Toplantıda dedikodu ve fitnenin havada uçuştuğu sözde vakıf hocası H.E ve F.S gibi kişilerin bulunduğu il özel idaresi memurlarından M.E’nin ve bir okul müdürü M.T’nin bulunduğu iddia edilmektedir. Bakayrinti.com haber sitesi olarak soruyoruz; Devlet ve Hükümet paralel yapı ile mücadele ederken yeni bir paralel yapı mı oluşuyor? Sözde cemaatin yerini vakıf mı alıyor?
Burdur Milletvekili Reşat Petek’in uzun süredir İl Yönetimi ve burdur siyasetine hükmetmeye çalışması ve Petek’in; “Önceki İl Başkanı görevden alınırsa ben bir daha Burdur’a gelmem.” demesinin ardından basına sızan Petek’in düzenlediği bir toplantıyı not alan katılımcının bize aktardığı bilgileri haberleştirdik.

Burdur Milletvekili Reşat Petek’in uzun süredir İl Yönetimi ve Burdur siyasetine hükmetmeye çalışması ve Petek’in; “Önceki İl Başkanı görevden alınırsa ben bir daha Burdur’a gelmem.” demesinin ardından basına sızan Petek’in düzenlediği bir toplantıyı not alan katılımcının bize aktardığı bilgileri haberleştirdik.

12 Mart cumartesi akşamı Burdur’da Gazi Cami karşısında bulunan Ensar Vakfında toplantı yapan, Burdur Milletvekili Reşat Petek katılımcıların bütün telefonları kapattırarak, vakıf ofisinde sadece danışmanı N.T ve M.K'nın cep telefonları açık kalmak şartıyla, Burdur’daki iktidar partisi ile ilgili gizli değerlendirmelerde bulundu mu? Toplantıya Gölhisar’dan İ.G ve M.B isminde kişilerin katıldığı, Bucak’tan A.Ü, B.G, B.Y, Burdur’dan gazete sahibi C.Ö ayrıca, görevden alınan siyasi parti başkanı Ö.B ve yardımcıları M.A ve M.K gibi katılımcıların olduğu, Burdur Mv. Bayram Özçelik'in Burdur siyasetindeki etkisinin ortadan kaldırılması için neler yapılması gerektiği, Mv. Özçelik'in Burdur siyasetinden devre dışı bırakılması gerektiği üzerinde görüşler beyan edildi mi?. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Bucak İlçe Yönetiminin değiştirilmesi gerektiği üzerinde mutabakata varıldığı, Gölhisar İlçe Yönetiminin görevden uzaklaştırılması gerektiği, İl Genel Meclis Başkanı Osman Karakaya'nın elinden başkanlığının alınmasının planlandığı konuşuldu mu?. Yeni İl Başkanı Süleyman Faki'nin İl Yönetimi belirlenmesinde dik duramadığı, il başkanını yakından takip edip kendi emirlerine girmezse gerekli adımları atacakları ifade edildi mi?. Özel İdare İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek’in görevden aldırarak ilk ayağın yapıldığı ama arkasının getirilemediğinin konuşulduğu, Mv. Petek’in elinin güçlenebilmesi için parti genel merkezine toplanan bilgi ve belgelerin gönderilmesi gerektiği, bu yapıyı oluşturabilmek için bunların şart olduğu konuşuldu mu?  Toplantıda dedikodu ve fitnenin havada uçuştuğu sözde vakıf hocası H.E ve F.S gibi kişilerin bulunduğu il özel idaresi memurlarından M.E’nin ve bir okul müdürü M.T’nin bulunduğu iddia edilmektedir. Bakayrinti.com haber sitesi olarak soruyoruz; Devlet ve Hükümet paralel yapı ile mücadele ederken yeni bir paralel yapı mı oluşuyor? Sözde cemaatin yerini vakıf mı alıyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.