MV. ÖZÇELİK'TEN İÇME SUYU MÜJDELERİ

Gündem 14.04.2016 - 22:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MV. ÖZÇELİK'TEN İÇME SUYU MÜJDELERİ

BURDURUN İÇME SUYU PROJESİ ONAYLANDI
Ak Parti Burdur Milletvekili ve Aile Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı  Bayram Özçelik Burdur ve Bucak için hayati önem taşıyan içme suyu ile ilgili müjdeyi verdi. Özçelik “Burdur’umuzun uzun yıllardır takip ettiğimiz içme suyu Master Planları tamamlandıktan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Burdur ziyaretinde de Belediye de Bakanımız Veysel Eroğlu'nun bulunduğu ortamda konu yine gündeme geldi. Daha önce defalarca Bakanımızla görüşmelerimizde hem Burdur merkezin hem de Bucak İlçemizin içme suyu gündeme gelmiş taleplerimizi iletmiştik, alternatif planlar uygulamaya konmuş ama netice alınamamıştı. Orman ve Su İşleri Bakanımızın sıkı takipleri ve önceki ve şimdiki Belediye Başkanlarımızın Veysel Eroğlu Bakanımızla çok defa ısrarlı talepleri olmuştur. Kalkınma Bakanlığından Burdur’umuzun İçme Suyu 2016-2018 Yılları kapsamında 41.000.000 TL ödenekle yatırım programı Resmi Gazetede yayınlanarak onaylanmıştır.” dedi.   BUCAK İLÇESİ İÇİN İÇME SUYU MASTER PLANI TASDİKTE.    Mv. Özçelik Bucak İlçesinin de içme suyu master planı çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Master Plan çerçevesinde daha önce Kestel bölgesinden planlanan ama gerçekleşmeyen daha sonrada Bakanımız Veysel Eroğlu'nun talimatıyla tekrar Master Plan çalışmalarına başlanmış olup defalarca Bakanımızla görüştüğümüz her yerde Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu bu sorunun çözümüne dönük talebini iletmişti. Bakanımız Veysel Eroğlu'nun Burdur ve Bucak ziyaretlerinde konu İlçe Başkanımız Emrullah Ünal, Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu ve Biz Milletvekilleri tarafından da gündeme taşınmıştır. Bucak’ımız için hazırlanan alternatifli Master Plan çalışmaları TASDİK aşamasında olup, Tasdik olunduktan sonra 5-6 Ay içerisinde 2016 Yılı içerisinde Kalkınma Bakanlığına sunarak projesi kabul edilip yatırıma başlanacaktır.” Şeklinde konuştu.  Milletvekili Özçelik “Burdur’umuzun ve Bucak’ımızın içme suyunda Belediye Başkanlarımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a ve özel ilgi alaka ile takipçisi olan PROF. DR. VEYSEL EROĞLU Bakanımıza Burdur ve Bucaklı hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunarız. Hayırlı olsun.” Dedi. Genel Kurul’da Orman ve Su İşleri Bakanı İle Görüştü. Milletvekili Özçelik “Bakanımıza Burdur ve Bucak halkının şükranlarını TBMM Genel Kurul çalışmalarında bizzat kendisine ilettim. Bakanımızın Burdurlu tüm vatandaşlarımıza selamları var.” dedi.
BURDURUN İÇME SUYU PROJESİ ONAYLANDI

Ak Parti Burdur Milletvekili ve Aile Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı  Bayram Özçelik Burdur ve Bucak için hayati önem taşıyan içme suyu ile ilgili müjdeyi verdi.

Özçelik “Burdur’umuzun uzun yıllardır takip ettiğimiz içme suyu Master Planları tamamlandıktan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Burdur ziyaretinde de Belediye de Bakanımız Veysel Eroğlu'nun bulunduğu ortamda konu yine gündeme geldi. Daha önce defalarca Bakanımızla görüşmelerimizde hem Burdur merkezin hem de Bucak İlçemizin içme suyu gündeme gelmiş taleplerimizi iletmiştik, alternatif planlar uygulamaya konmuş ama netice alınamamıştı. Orman ve Su İşleri Bakanımızın sıkı takipleri ve önceki ve şimdiki Belediye Başkanlarımızın Veysel Eroğlu Bakanımızla çok defa ısrarlı talepleri olmuştur. Kalkınma Bakanlığından Burdur’umuzun İçme Suyu 2016-2018 Yılları kapsamında 41.000.000 TL ödenekle yatırım programı Resmi Gazetede yayınlanarak onaylanmıştır.” dedi.

 

BUCAK İLÇESİ İÇİN İÇME SUYU MASTER PLANI TASDİKTE.   
Mv. Özçelik Bucak İlçesinin de içme suyu master planı çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Master Plan çerçevesinde daha önce Kestel bölgesinden planlanan ama gerçekleşmeyen daha sonrada Bakanımız Veysel Eroğlu'nun talimatıyla tekrar Master Plan çalışmalarına başlanmış olup defalarca Bakanımızla görüştüğümüz her yerde Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu bu sorunun çözümüne dönük talebini iletmişti. Bakanımız Veysel Eroğlu'nun Burdur ve Bucak ziyaretlerinde konu İlçe Başkanımız Emrullah Ünal, Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu ve Biz Milletvekilleri tarafından da gündeme taşınmıştır. Bucak’ımız için hazırlanan alternatifli Master Plan çalışmaları TASDİK aşamasında olup, Tasdik olunduktan sonra 5-6 Ay içerisinde 2016 Yılı içerisinde Kalkınma Bakanlığına sunarak projesi kabul edilip yatırıma başlanacaktır.” Şeklinde konuştu. 

Milletvekili Özçelik “Burdur’umuzun ve Bucak’ımızın içme suyunda Belediye Başkanlarımıza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a ve özel ilgi alaka ile takipçisi olan PROF. DR. VEYSEL EROĞLU Bakanımıza Burdur ve Bucaklı hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunarız. Hayırlı olsun.” Dedi.

Genel Kurul’da Orman ve Su İşleri Bakanı İle Görüştü.

Milletvekili Özçelik “Bakanımıza Burdur ve Bucak halkının şükranlarını TBMM Genel Kurul çalışmalarında bizzat kendisine ilettim. Bakanımızın Burdurlu tüm vatandaşlarımıza selamları var.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.