Mv. Özçelik’ten 112 Acil Binaları Müjdesi

12.04.2016 - 17:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Mv. Özçelik’ten 112 Acil Binaları Müjdesi

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur’da yapılması düşünülen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Binaları için müjdeli haberi verdi.
Milletvekili Bayram Özçelik Burdur’da yapılması düşünülen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Binaları için müjdeli haberi verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Özçelik; “İlimizde yapılması planlanan Burdur Merkez 1 Nolu, Kemer 1 Nolu, Çeltikçi 1 Nolu, Çavdır 2 Nolu (Söğüt) ile Bucak 4  Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binaları için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünden inşaatlara başlanılması için gerekli izin alınmıştır. Bucak 4 Nolu ASHİ binası için İlimiz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ihtiyaçlar doğrultusunda yeni proje hazırlattırılarak Sağlık Bakanlığına gönderilmiştir. Sağlık Bakanlığı tarafından,  inşaatın başlanılması  bildirilmiş ve eksikliklerin giderilerek gerekli düzeltmenin yapılması için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gönderilmiştir. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce proje üzerinde gerekli düzeltmeler yapılarak Sağlık İl Müdürlüğüne gönderilmesi durumunda inşaata başlanabilmesi için İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım Müdürlüğüne gönderilecektir. Burdur Merkez 1 Nolu, Kemer 1 Nolu, Çeltikçi 1 Nolu, Çavdır 2 nolu (Söğüt) 112 ASHİ binalarının yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarına başlanılmış olup, zemin etüdü yaptırıldıktan sonra tip projeler üzerinde gerekli revize işlemleri yaptırılarak inşaatlara başlanabilmesi için İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım Müdürlüğüne gönderilecektir. Burdur’umuza hayırlı olsun.” dedi.
Milletvekili Bayram Özçelik Burdur’da yapılması düşünülen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Binaları için müjdeli haberi verdi.

Milletvekili Bayram Özçelik Burdur’da yapılması düşünülen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Binaları için müjdeli haberi verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özçelik; “İlimizde yapılması planlanan Burdur Merkez 1 Nolu, Kemer 1 Nolu, Çeltikçi 1 Nolu, Çavdır 2 Nolu (Söğüt) ile Bucak 4  Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon binaları için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünden inşaatlara başlanılması için gerekli izin alınmıştır.

Bucak 4 Nolu ASHİ binası için İlimiz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ihtiyaçlar doğrultusunda yeni proje hazırlattırılarak Sağlık Bakanlığına gönderilmiştir. Sağlık Bakanlığı tarafından,  inşaatın başlanılması  bildirilmiş ve eksikliklerin giderilerek gerekli düzeltmenin yapılması için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gönderilmiştir. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce proje üzerinde gerekli düzeltmeler yapılarak Sağlık İl Müdürlüğüne gönderilmesi durumunda inşaata başlanabilmesi için İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım Müdürlüğüne gönderilecektir.

Burdur Merkez 1 Nolu, Kemer 1 Nolu, Çeltikçi 1 Nolu, Çavdır 2 nolu (Söğüt) 112 ASHİ binalarının yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarına başlanılmış olup, zemin etüdü yaptırıldıktan sonra tip projeler üzerinde gerekli revize işlemleri yaptırılarak inşaatlara başlanabilmesi için İl Özel İdaresi İnşaat ve Yatırım Müdürlüğüne gönderilecektir. Burdur’umuza hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.