Mv. Özçelik Burdur’a Yapılacak Yatırımları Yakından Takip Ediyor

Gündem 04.04.2016 - 16:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Mv. Özçelik Burdur’a Yapılacak Yatırımları Yakından Takip Ediyor

Milletvekili Özçelik Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Burdur'da yapılacak olan yatırımları Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve Bakan Başdanışmanı Mehmet Demircioğlu ile görüştü.
Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada “Burdur Merkezde Burdur Belediyemizle birlikte 31.07.2008 yılında ihalesi yapılan Kültür Merkezimizin durumu ile ilgili görüşmede bulunduk. Bucak Belediyemizin Kapalı Pazar Alanın ve Kültür Kompleksinin 2. Katına yapılması planlanan Kültür Evi (Kültür Merkezi) projesine, Kamu eliyle yapılan Kültür Yatırımlarına destek projesi kapsamında yardım yapılmasını talep ettik. Bucak Belediyesi Turba Yolu ve Yunus Emre Parkı projesi ödenek talebini, Altınyayla Belediye Başkanlığımızın Kent Merkezi Park Projesinin yapımının 2016 yatırım programına alınmasını, Altınyayla Belediyemizin düzenlediği Geleneksel olarak her yıl yapılan Dirmil güreşlerine Bakanlığımızın Tanıtım Fonu Kurulu Temsilciliğinden Güreş yardımı yapılmasını, Kızılkaya Belediyemizin inşaatını başlattığı Kültür Evi Binasının kalan kısmının Bakanlığımızın yardımıyla tamamlanması konularını Bakan Yardımcımızla istişare ettik. "dedi. Özçelik, "Kemer İlçemiz Elmacık Köyü sınırları içindeki omurgalı fosil yataklarında daha önceden paleontolojik kazılar yapılmıştı. Buradaki çok sayıda fosil yatağı ve fosil buluntu, kendi haline bırakılmıştı. Bu fosil buluntuların çeşitli nedenlerle daha fazla tahrip olmadan çıkarılması, bakım, onarım ve konservasyonlarının yapılması, kazı izninin verilmesi ve mali destek sağlanmasının yine Gölhisar, Çavdır, Söğüt, Karamanlı, Çeltikçi, Kemer, Kocaaliler Belediyelerimizin projelerinin 2016 yılı yatırım programına alınmasını konularında Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman ve Bakan Başdanışmanı Mehmet Demircioğlu ile görüşmelerinde bulunduk.” dedi.
Milletvekili Özçelik Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Burdur'da yapılacak olan yatırımları Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve Bakan Başdanışmanı Mehmet Demircioğlu ile görüştü.

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada “Burdur Merkezde Burdur Belediyemizle birlikte 31.07.2008 yılında ihalesi yapılan Kültür Merkezimizin durumu ile ilgili görüşmede bulunduk. Bucak Belediyemizin Kapalı Pazar Alanın ve Kültür Kompleksinin 2. Katına yapılması planlanan Kültür Evi (Kültür Merkezi) projesine, Kamu eliyle yapılan Kültür Yatırımlarına destek projesi kapsamında yardım yapılmasını talep ettik. Bucak Belediyesi Turba Yolu ve Yunus Emre Parkı projesi ödenek talebini, Altınyayla Belediye Başkanlığımızın Kent Merkezi Park Projesinin yapımının 2016 yatırım programına alınmasını, Altınyayla Belediyemizin düzenlediği Geleneksel olarak her yıl yapılan Dirmil güreşlerine Bakanlığımızın Tanıtım Fonu Kurulu Temsilciliğinden Güreş yardımı yapılmasını, Kızılkaya Belediyemizin inşaatını başlattığı Kültür Evi Binasının kalan kısmının Bakanlığımızın yardımıyla tamamlanması konularını Bakan Yardımcımızla istişare ettik. "dedi.

Özçelik, "Kemer İlçemiz Elmacık Köyü sınırları içindeki omurgalı fosil yataklarında daha önceden paleontolojik kazılar yapılmıştı. Buradaki çok sayıda fosil yatağı ve fosil buluntu, kendi haline bırakılmıştı. Bu fosil buluntuların çeşitli nedenlerle daha fazla tahrip olmadan çıkarılması, bakım, onarım ve konservasyonlarının yapılması, kazı izninin verilmesi ve mali destek sağlanmasının yine Gölhisar, Çavdır, Söğüt, Karamanlı, Çeltikçi, Kemer, Kocaaliler Belediyelerimizin projelerinin 2016 yılı yatırım programına alınmasını konularında Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman ve Bakan Başdanışmanı Mehmet Demircioğlu ile görüşmelerinde bulunduk.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.