MV. ÖZÇELİK BURDUR’A YAPILACAK YATIRIMLAR İÇİN ATAĞA GEÇTİ

Gündem 26.03.2016 - 10:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MV. ÖZÇELİK BURDUR’A YAPILACAK YATIRIMLAR İÇİN ATAĞA GEÇTİ

MV. ÖZÇELİK BURDUR’A YAPILACAK YATIRIMLAR İÇİN ATAĞA GEÇTİ
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur ekonomisinin kalkınması ve yapılacak yatırımlar için çalışmalarına devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı ve Burdur Milletvekili Özçelik Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı ve Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’u ve Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Ahmet Alper Eğe’yi makamında ziyaret ederek Burdur’a yapılacak yatırımlar ile ilgili görüşmelerde bulundu. Ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Özçelik “ Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'u ve Hemşerimiz Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Ahmet Alper Eğe’yi makamlarında ziyarette bulundum. Bütçe görüşmeleri sonrası 2016 Yatırımları için taleplerimizi ilettim. Sağlık yatırımları, Burdur merkeze hastane, Burdur merkez ve Bucak içme suyu, Eğitim yatırımları,  Gençlik Spor yatırımları, DSİ yatırımları, Kültür Turizm yatırımları, Aile ve Sosyal Politikalar yatırımlarımızı tek tek değerlendirdik. Tüm İlçelerimizin yatırıma girecek konularını gündeme getirdim.”dedi. Burdur olarak bütçeden istenilen payı almak için çalıştığını belirten Burdur Milletvekili Özçelik “Burdur olarak bütçeden istediğimiz payları alacağız. Burdur’umuzun kalkınması için Ak Parti Hükümetleri bütçeleri iyi yöneterek Ülkemizin tüm şehirlerini mamur etmeye çalışıyor. Her yıl TBMM'de Bütçeye hayır oyu veren Muhalefetin bu yatırım ve hizmetler gerçekleşince ve gözleriyle görünce hangi duygulara kapıldıklarını merak ediyorum doğrusu. İlimiz ve İlçelerimiz için verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımız sürecek” dedi.
MV. ÖZÇELİK BURDUR’A YAPILACAK YATIRIMLAR İÇİN ATAĞA GEÇTİ

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur ekonomisinin kalkınması ve yapılacak yatırımlar için çalışmalarına devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı ve Burdur Milletvekili Özçelik Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı ve Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’u ve Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Ahmet Alper Eğe’yi makamında ziyaret ederek Burdur’a yapılacak yatırımlar ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Özçelik “ Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'u ve Hemşerimiz Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Ahmet Alper Eğe’yi makamlarında ziyarette bulundum. Bütçe görüşmeleri sonrası 2016 Yatırımları için taleplerimizi ilettim. Sağlık yatırımları, Burdur merkeze hastane, Burdur merkez ve Bucak içme suyu, Eğitim yatırımları,  Gençlik Spor yatırımları, DSİ yatırımları, Kültür Turizm yatırımları, Aile ve Sosyal Politikalar yatırımlarımızı tek tek değerlendirdik. Tüm İlçelerimizin yatırıma girecek konularını gündeme getirdim.”dedi.

Burdur olarak bütçeden istenilen payı almak için çalıştığını belirten Burdur Milletvekili Özçelik “Burdur olarak bütçeden istediğimiz payları alacağız. Burdur’umuzun kalkınması için Ak Parti Hükümetleri bütçeleri iyi yöneterek Ülkemizin tüm şehirlerini mamur etmeye çalışıyor. Her yıl TBMM'de Bütçeye hayır oyu veren Muhalefetin bu yatırım ve hizmetler gerçekleşince ve gözleriyle görünce hangi duygulara kapıldıklarını merak ediyorum doğrusu. İlimiz ve İlçelerimiz için verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.