MV. BAYRAM ÖZÇELİK'TEN BİR SAĞLIK MÜJDESİ DAHA

Ekonomi 14.05.2016 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MV. BAYRAM ÖZÇELİK'TEN BİR SAĞLIK MÜJDESİ DAHA

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada, "Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı ve ilgili dairelerle yaptığım görüşmeler sonucunda Burdur genelindeki tüm Hastanelerimizin İhtiyaçlarının Gidermeye çalışıyoruz. Bucak’tan sonra Burdur Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı bazı sağlık tesislerinin tıbbî cihaz ve demirbaş alımlarında kullanılmak üzere toplamda 510.000 TL Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından da onaylandı. Burdur'umuza hayırlı olsun." dedi.    Özçelik; “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 2 adet diş ünitesi alımı için toplamda 70.000 TL, Burdur Devlet Hastanemize Taşınabilir Röntgen Cihazı alımı için 40.000 TL, Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerimize 2 adet üst-düzey Ultrasonografi cihazı alımı için 300.000 TL ve Burdur Devlet Hastanemize 4 adet hemodiyaliz alımı için 100.000 TL olmak üzere toplamda 510.000 Tl'lik ödeneğimiz onaylanmıştır. Sağlık yatırımlarımız bundan sonrada devam edecek.” dedi.  

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada, "Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı ve ilgili dairelerle yaptığım görüşmeler sonucunda Burdur genelindeki tüm Hastanelerimizin İhtiyaçlarının Gidermeye çalışıyoruz. Bucak’tan sonra Burdur Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı bazı sağlık tesislerinin tıbbî cihaz ve demirbaş alımlarında kullanılmak üzere toplamda 510.000 TL Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından da onaylandı. Burdur'umuza hayırlı olsun." dedi. 

 

Özçelik; “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 2 adet diş ünitesi alımı için toplamda 70.000 TL, Burdur Devlet Hastanemize Taşınabilir Röntgen Cihazı alımı için 40.000 TL, Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerimize 2 adet üst-düzey Ultrasonografi cihazı alımı için 300.000 TL ve Burdur Devlet Hastanemize 4 adet hemodiyaliz alımı için 100.000 TL olmak üzere toplamda 510.000 Tl'lik ödeneğimiz onaylanmıştır. Sağlık yatırımlarımız bundan sonrada devam edecek.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.