MV. BAYRAM ÖZÇELİK MÜJDELERE DEVAM EDİYOR

Gündem 27.02.2016 - 17:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MV. BAYRAM ÖZÇELİK MÜJDELERE DEVAM EDİYOR

MV. BAYRAM ÖZÇELİK MÜJDELERE DEVAM EDİYOR...
HUZUREVLERİ, ÇOCUK VE ENGELLİ MERKEZLERİNDEKİ SON DURUM NE? Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2014 ve 2015 Yatırım Programlarına giren yatırımların son durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özçelik açıklamasında: 1- Yaklaşık 6,9 Milyon TL yatırım bedelli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sosyal Hizmet Merkezi İnşaatı İhale aşamasına gelinmiştir. 2-Rehabilitasyon Merkezi İnşaatı, 60 kişilik Engelsiz Yaşam Merkezinin Etüt projesi tamamlandı. İnşaat İhale çalışmaları ise devam ediyor. Proje bedeli ise 4.600.000TL. 3- 12 Milyon TL'lik, 100 kişilik Huzur Evi Yaşlı Bakım Merkezinin 2018 yılına kadar tamamlanması hedefleniyor. Arsa için parsel tahsisi Milli Emlak tarafından yapılı. Diğer parseller için tahsis işlemleri devam ediyor. Ayrılan 250.000 TL ödenek İl Özel İdare bütçesine aktarıldı. 4-Burdur Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezine deprem güçlendirmesi kapsamında bu yıl içinde 685.000 TL gönderildi. Bu ödeneğin yeni bina yapımında kullanmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. 5-Bucak'ta İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için gönderilen 670.000 TL'lik Güçlendirme Ödeneğinin Yeni Bina yapımında kullanılması değerlendirilmektedir. Bakanlıkla görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.   BURDUR'DA ÇİFTÇİ DESTEKLEMELERİ ÖDENMEYE BAŞLANDI!             Burdur'da çiftçi desteklemeleri ödenmeye başlandı.  Ödemeler hakkında bilgi veren Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Ak Parti Hükümetimiz çiftçilerimizi desteklemeye dün olduğu gibi bugünde devam ediyor. Burdur'umuzdaki üreticilerimize, Mazot, Gübre ve Toprak Analizi desteklemeleri için toplamda 10.593.998 TL ödeneğin dağıtılmasına başlandı. Bu ödemeler TC Kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanların hesaplarına dün itibari ile yatırılmıştır. TC Kimlik numarasının sonu 4 ve 6 olanların hesabına 5 Mart günü yatırılacaktır. TC Kimlik numarasının sonu 8 olanların ise 9 Mart günü hesaplarına destekleme ödemeleri yatırılacaktır. Ak Parti Hükümetimiz bütçesine koyduğu desteklemeleri ödenekleri üreticilerine vermeye devam edecektir." dedi.  
MV. BAYRAM ÖZÇELİK MÜJDELERE DEVAM EDİYOR...

HUZUREVLERİ, ÇOCUK VE ENGELLİ MERKEZLERİNDEKİ SON DURUM NE?

Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2014 ve 2015 Yatırım Programlarına giren yatırımların son durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özçelik açıklamasında:

1- Yaklaşık 6,9 Milyon TL yatırım bedelli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası ve Sosyal Hizmet Merkezi İnşaatı İhale aşamasına gelinmiştir.

2-Rehabilitasyon Merkezi İnşaatı, 60 kişilik Engelsiz Yaşam Merkezinin Etüt projesi tamamlandı. İnşaat İhale çalışmaları ise devam ediyor. Proje bedeli ise 4.600.000TL.

3- 12 Milyon TL'lik, 100 kişilik Huzur Evi Yaşlı Bakım Merkezinin 2018 yılına kadar tamamlanması hedefleniyor. Arsa için parsel tahsisi Milli Emlak tarafından yapılı. Diğer parseller için tahsis işlemleri devam ediyor. Ayrılan 250.000 TL ödenek İl Özel İdare bütçesine aktarıldı.

4-Burdur Zekai Piribaş Çocuk Destek Merkezine deprem güçlendirmesi kapsamında bu yıl içinde 685.000 TL gönderildi. Bu ödeneğin yeni bina yapımında kullanmak üzere çalışmalarımız devam ediyor.

5-Bucak'ta İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için gönderilen 670.000 TL'lik Güçlendirme Ödeneğinin Yeni Bina yapımında kullanılması değerlendirilmektedir. Bakanlıkla görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

 

BURDUR'DA ÇİFTÇİ DESTEKLEMELERİ ÖDENMEYE BAŞLANDI!            

Burdur'da çiftçi desteklemeleri ödenmeye başlandı.

 Ödemeler hakkında bilgi veren Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Ak Parti Hükümetimiz çiftçilerimizi desteklemeye dün olduğu gibi bugünde devam ediyor. Burdur'umuzdaki üreticilerimize, Mazot, Gübre ve Toprak Analizi desteklemeleri için toplamda 10.593.998 TL ödeneğin dağıtılmasına başlandı. Bu ödemeler TC Kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanların hesaplarına dün itibari ile yatırılmıştır. TC Kimlik numarasının sonu 4 ve 6 olanların hesabına 5 Mart günü yatırılacaktır. TC Kimlik numarasının sonu 8 olanların ise 9 Mart günü hesaplarına destekleme ödemeleri yatırılacaktır. Ak Parti Hükümetimiz bütçesine koyduğu desteklemeleri ödenekleri üreticilerine vermeye devam edecektir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.