MV. PETEK’TEN “KUKLA” TANITIMI

Gündem 03.03.2018 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. PETEK’TEN “KUKLA” TANITIMI

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, “Küresel Güçlerin Yeni Oyuncağı FETÖ: Kukla” adlı kitabını tanıtan basın toplantısı düzenledi. Grand Özeren Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Petek; kaleme aldığı kitabında Darbe Araştırma Komisyonu Başkanlığındayken gelen raporlarlar içerisindeki çok değerli bilgi ve belgelerin özetini paylaştığını belirtti. FETÖ’nün 1966- 1984 yılları arasında Kuluçka Dönemi, 1984- 2007 yılları arasında Palazlanma Dönemi ve 2007- 2017 yılları arasında da Saldırı Dönemi yaşadığını dile getiren Petek, FETÖ’nün kökünün dışarda olduğunu ve zaman içerisinde siyaset ve bürokrasinin üst kademelerinden destek gördüğünü söyledi. Örgütün “Hususi” adlı grubunun iktidarda kim varsa arası iyi olduğuna da dikkat çeken Petek, “15 Temmuz ihanet örgütünü hem raporla hem de kitapla tarihe not düşecek şekilde koymaya çalıştım.  Bu konuda çeşitli şehirlerde de konferanslar veriyorum” dedi. Petek, Burdur’un Şeker Fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgili de görüşlerini açıklamasında, Şeker Fabrikasının arsasının 1200 dönümünün sadece 600 dönümünün özelleştirme kapsamını içerisinde olduğunu, muhalefetin dillendirdiği gibi “peşkeş” olayının olmadığını, bu söylemin kasti olduğunu, Şeker Fabrikasının değerini bulması halinde özelleştirileceğini söyledi.  

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, “Küresel Güçlerin Yeni Oyuncağı FETÖ: Kukla” adlı kitabını tanıtan basın toplantısı düzenledi.

Grand Özeren Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Petek; kaleme aldığı kitabında Darbe Araştırma Komisyonu Başkanlığındayken gelen raporlarlar içerisindeki çok değerli bilgi ve belgelerin özetini paylaştığını belirtti. FETÖ’nün 1966- 1984 yılları arasında Kuluçka Dönemi, 1984- 2007 yılları arasında Palazlanma Dönemi ve 2007- 2017 yılları arasında da Saldırı Dönemi yaşadığını dile getiren Petek, FETÖ’nün kökünün dışarda olduğunu ve zaman içerisinde siyaset ve bürokrasinin üst kademelerinden destek gördüğünü söyledi. Örgütün “Hususi” adlı grubunun iktidarda kim varsa arası iyi olduğuna da dikkat çeken Petek, “15 Temmuz ihanet örgütünü hem raporla hem de kitapla tarihe not düşecek şekilde koymaya çalıştım.  Bu konuda çeşitli şehirlerde de konferanslar veriyorum” dedi.

Petek, Burdur’un Şeker Fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgili de görüşlerini açıklamasında, Şeker Fabrikasının arsasının 1200 dönümünün sadece 600 dönümünün özelleştirme kapsamını içerisinde olduğunu, muhalefetin dillendirdiği gibi “peşkeş” olayının olmadığını, bu söylemin kasti olduğunu, Şeker Fabrikasının değerini bulması halinde özelleştirileceğini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.