Mv. Özçelik ve Uğur : "BURDUR’A 11.5 MİLYON LİRALIK DAHA YATIRIM KAZANDIRILDI"

Gündem 07.09.2018 - 14:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik ve Uğur : "BURDUR’A 11.5 MİLYON LİRALIK DAHA YATIRIM KAZANDIRILDI"

Milletvekili Özçelik ve Uğur imzalı açıklamada TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü'nü tarafından yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıldı.
Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, yazılı açıklamada bulunarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü, IPARD II 3. Çağrı dönemi sonucunda il genelinde 24 projenin onay aldığını belirterek Burdur iline toplam 11,5 milyon liralık yatırım daha kazandırılacağını bildirdi.   Milletvekili Özçelik ve Uğur imzalı açıklamada TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü'nü tarafından yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıldı.   Açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Ulusal fon ve Avrupa Birliği eş finansmanından oluşan hibe desteklerinden tüm çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yararlanabilmesi adına TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü, başvuru süreci tamamlanan projelerin sözleşme imzalama sürecini başlatmıştır.  2016 yılında başlayan IPARD-II Programı kapsamında 21 Aralık 2017 tarihinde çıkılan 3. Çağrı bünyesinde alınan projelerden ilk etapta değerlendirmeleri tamamlanan 24 adedi, Proje Değerlendirme ve Seçim Komisyonu tarafından onaylanmış olup, hibe sözleşmelerinin imzalanma süreci başlamıştır.  Atılacak ilk imzalar sonrasında Burdur’a 11,5 Milyon TL yatırımın gerçekleşeceği ve söz konusu miktarın da 6 Milyon Lirasının karşılıksız verileceği bu projeler, IPARD-II 302-Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme Tedbiri kapsamındaki sektörleri içermektedir. Burdur Merkez de dahil olmak üzere; Kemer, Tefenni, Altınyayla, Karamanlı, Yeşilova, Gölhisar ve Bucak ilçelerine 11,5 Milyon TL yatırımın kazandırılacağı sektörler arasında; Kırsal Turizm (Konaklama Tesisleri), Tıbbi Aromatik Bitkilerin Yetiştirilmesi, Arıcılık ve Kooperatiflerin yararlanabildiği Makine Parkları yer almaktadır" Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur,IPARD-II Programı kapsamında; kırsalda yatırımlarının artması, tarım ve hayvancılığımızın gelişmesi ve istihdamın güçlendirilmesi için projeleri desteklemeye ve ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edileceği dile getirildi.   Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur,onaylanan 24 proje sahibine hayırlı olsun dileklerini sunarak "İlimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. IPARD kapsamında yapılacak projelerle birlikte daha vizyoner ve modern tesislerin sayısı her geçen gün artacaktır.Toplam 11,5 Milyon TL yatırımın ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diler, proje çalışmalarında emeği geçen TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü çalışanlarına da teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.
Milletvekili Özçelik ve Uğur imzalı açıklamada TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü'nü tarafından yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, yazılı açıklamada bulunarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü, IPARD II 3. Çağrı dönemi sonucunda il genelinde 24 projenin onay aldığını belirterek Burdur iline toplam 11,5 milyon liralık yatırım daha kazandırılacağını bildirdi.

 

Milletvekili Özçelik ve Uğur imzalı açıklamada TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü'nü tarafından yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıldı.

 

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Ulusal fon ve Avrupa Birliği eş finansmanından oluşan hibe desteklerinden tüm çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yararlanabilmesi adına TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü, başvuru süreci tamamlanan projelerin sözleşme imzalama sürecini başlatmıştır.

 2016 yılında başlayan IPARD-II Programı kapsamında 21 Aralık 2017 tarihinde çıkılan 3. Çağrı bünyesinde alınan projelerden ilk etapta değerlendirmeleri tamamlanan 24 adedi, Proje Değerlendirme ve Seçim Komisyonu tarafından onaylanmış olup, hibe sözleşmelerinin imzalanma süreci başlamıştır.

 Atılacak ilk imzalar sonrasında Burdur’a 11,5 Milyon TL yatırımın gerçekleşeceği ve söz konusu miktarın da 6 Milyon Lirasının karşılıksız verileceği bu projeler, IPARD-II 302-Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme Tedbiri kapsamındaki sektörleri içermektedir. Burdur Merkez de dahil olmak üzere; Kemer, Tefenni, Altınyayla, Karamanlı, Yeşilova, Gölhisar ve Bucak ilçelerine 11,5 Milyon TL yatırımın kazandırılacağı sektörler arasında; Kırsal Turizm (Konaklama Tesisleri), Tıbbi Aromatik Bitkilerin Yetiştirilmesi, Arıcılık ve Kooperatiflerin yararlanabildiği Makine Parkları yer almaktadır"

Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur,IPARD-II Programı kapsamında; kırsalda yatırımlarının artması, tarım ve hayvancılığımızın gelişmesi ve istihdamın güçlendirilmesi için projeleri desteklemeye ve ülkemizin büyümesine katkı sunmaya devam edileceği dile getirildi.

 

Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur,onaylanan 24 proje sahibine hayırlı olsun dileklerini sunarak "İlimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. IPARD kapsamında yapılacak projelerle birlikte daha vizyoner ve modern tesislerin sayısı her geçen gün artacaktır.Toplam 11,5 Milyon TL yatırımın ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diler, proje çalışmalarında emeği geçen TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü çalışanlarına da teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.