Mv. Özçelik ve Uğur: “AFAD yer teslimi yapıldı”

Gündem 11.07.2018 - 13:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik ve Uğur: “AFAD yer teslimi yapıldı”

“AFAD yer teslimi yapıldı”
Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur 'a yapılacak olan AFAD binası ile ilgili yaptığı açıklamada “ 2016 yılında yatırım programına aldırdığımız AFAD hizmet binamızın 2018 Mayıs ayında 8 il için 150 Milyon TL bütçe ile ihalesi yapılmıştır. AFAD Başkanlığının İhaleyi kazanan yüklenici firma ile geçtiğimiz ay sonu yapmış olduğu sözleşmenin ardından yüklenici firmaya 10.07.2018 Salı günü yer teslimi yapılmıştır. AFAD Hizmet Binası Üniversitemiz İstiklal Yerleşkesi içerisinde, Büğdüz yolu üzerinde bulunan 18.140,00 m2 arazinin üzerine inşaa edilecektir. Afad Hizmet Binası 3 ayrı binadan oluşacaktır. İnşaatın tamamlanmasıyla Kampüsün 6.000 metrekare kapalı kullanım alanı olacaktır. Bu arazi üzerine inşaası başlayacak yolan AFAD Hizmet Binası ve kampüs alanı ile İlimizde meydana gelebilecek tüm afet ve acil durumlara daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale edilebilecektir. Burdur’umuza hayırlı olsun.” dediler.   AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi de yapmış olduğu açıklamada “ İlimiz Türkiye genelinde 8 İl içerisine girerek AFAD Hizmet Binası yapımı için gerçekleşen ihale sonucu, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz İstiklal Yerleşkesine yapılacak olan bu muhteşem yatırım tamamlandıktan sonra AFAD ekiplerimizin daha etkin ve hızlı müdahale etmelerini sağlayacaktır. Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte İlimize yapılacak olan tüm yatırımların takibini gerçekleştirerek, yeni projelerin kazandırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vakit Burdur Vaktidir. “ dedi.
“AFAD yer teslimi yapıldı”

Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur 'a yapılacak olan AFAD binası ile ilgili yaptığı açıklamada “ 2016 yılında yatırım programına aldırdığımız AFAD hizmet binamızın 2018 Mayıs ayında 8 il için 150 Milyon TL bütçe ile ihalesi yapılmıştır. AFAD Başkanlığının İhaleyi kazanan yüklenici firma ile geçtiğimiz ay sonu yapmış olduğu sözleşmenin ardından yüklenici firmaya 10.07.2018 Salı günü yer teslimi yapılmıştır. AFAD Hizmet Binası Üniversitemiz İstiklal Yerleşkesi içerisinde, Büğdüz yolu üzerinde bulunan 18.140,00 m2 arazinin üzerine inşaa edilecektir. Afad Hizmet Binası 3 ayrı binadan oluşacaktır. İnşaatın tamamlanmasıyla Kampüsün 6.000 metrekare kapalı kullanım alanı olacaktır. Bu arazi üzerine inşaası başlayacak yolan AFAD Hizmet Binası ve kampüs alanı ile İlimizde meydana gelebilecek tüm afet ve acil durumlara daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale edilebilecektir. Burdur’umuza hayırlı olsun.” dediler.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi de yapmış olduğu açıklamada “ İlimiz Türkiye genelinde 8 İl içerisine girerek AFAD Hizmet Binası yapımı için gerçekleşen ihale sonucu, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz İstiklal Yerleşkesine yapılacak olan bu muhteşem yatırım tamamlandıktan sonra AFAD ekiplerimizin daha etkin ve hızlı müdahale etmelerini sağlayacaktır. Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte İlimize yapılacak olan tüm yatırımların takibini gerçekleştirerek, yeni projelerin kazandırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vakit Burdur Vaktidir. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.