Mv. Özçelik ve Burdur heyetinden Bakan Elvan’a ziyaret

Gündem 16.03.2018 - 08:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik ve Burdur heyetinden Bakan Elvan’a ziyaret

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a, Belediye Başkanları ile birlikte ziyarette bulundu.   Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Çavdır, Söğüt, Karamanlı ve Kemer Belediye Başkanlarımız ve Karamanlı İlçe Başkanımızla birlikte Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’ı ziyarette bulunduk. İlimiz ve İlçelerimiz ile ilgili talepleri ilettik. Yine İlimizdeki dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarının sağlanması, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yoluyla bölgedeki çocuk, genç ve kadınların kendilerini daha iyi ifade etmeleri amacıyla ilimizin sosyal destek programı (sodes), kapsamına alınmasını talepte bulunduk.” dedi.   Ziyarette Milletvekili Bayram Özçelik'e Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Karamanlı İlçe Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem ve AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya eşlik etti.

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a, Belediye Başkanları ile birlikte ziyarette bulundu.
 

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Çavdır, Söğüt, Karamanlı ve Kemer Belediye Başkanlarımız ve Karamanlı İlçe Başkanımızla birlikte Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’ı ziyarette bulunduk. İlimiz ve İlçelerimiz ile ilgili talepleri ilettik. Yine İlimizdeki dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılmalarının sağlanması, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yoluyla bölgedeki çocuk, genç ve kadınların kendilerini daha iyi ifade etmeleri amacıyla ilimizin sosyal destek programı (sodes), kapsamına alınmasını talepte bulunduk.” dedi.

 

Ziyarette Milletvekili Bayram Özçelik'e Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Karamanlı İlçe Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem ve AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.