Mv. Özçelik’ten Şeker Fabrikası Müjdesi “Şeker Fabrikasından Toplamda 35,5 Dönüm Arazi Alındı”

Gündem 21.05.2018 - 12:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik’ten Şeker Fabrikası Müjdesi “Şeker Fabrikasından Toplamda 35,5 Dönüm Arazi Alındı”

Mv. Özçelik’ten Şeker Fabrikası Müjdesi “Şeker Fabrikasından Toplamda 35,5 Dönüm Arazi Alındı”
Şeker Fabrikası özelleştirme sürecini yakinen takipte bulunan Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur Şeker Fabrikası Özelleşmesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Özelleşme ile ilgili süreci yakından takip etmekteyiz. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı ve Başbakanlıkla işlemler devam etmek olup haziran ayının ilk haftalarına Fabrikanın özelleştirmeden alım yapan firmaya verilmesi öngörülmektedir" dedi. TOPLAM 35,5 DÖNÜM ARAZİ ALINDI Milli Eğitim, İŞKUR, Tapu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte toplamda 35,5 dönüm arazinin Burdur kamu yatırımları için ayrıldığını söyleyen Özçelik, "Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile de görüşmelerimizde arsaların özelleşme kapsamına çıkarılmasını ısrarla istedim. Bunun üzerine Özelleşme tarihinden 4 gün önce Maliye Bakanımızın talimatı ile Futbol Sahasının da içinde bulunduğu 35.583 metrekare alanın ifraz edilmesi kararının Zeyilnamesi kararı verildi. Bugün itibari ile de Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ifraz işlemlerini başlatmış durumdadır. Kamuoyunun bildiği üzere daha önce Şeker Fabrikasının Sahasından Milli Eğitime 5 Dönüm, İŞKUR’a 2 Dönüm, Tapuya 2 Dönüm, Gençlik Spor Müdürlüğümüze 22 Dönüm arsalar almıştık. Özelleşme öncesi 35.583 metrekare arsaların Burdur’daki Kamu yatırımlarına ayrılmış oldu" dedi.
Mv. Özçelik’ten Şeker Fabrikası Müjdesi “Şeker Fabrikasından Toplamda 35,5 Dönüm Arazi Alındı”

Şeker Fabrikası özelleştirme sürecini yakinen takipte bulunan Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur Şeker Fabrikası Özelleşmesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Özelleşme ile ilgili süreci yakından takip etmekteyiz. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı ve Başbakanlıkla işlemler devam etmek olup haziran ayının ilk haftalarına Fabrikanın özelleştirmeden alım yapan firmaya verilmesi öngörülmektedir" dedi.

TOPLAM 35,5 DÖNÜM ARAZİ ALINDI

Milli Eğitim, İŞKUR, Tapu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte toplamda 35,5 dönüm arazinin Burdur kamu yatırımları için ayrıldığını söyleyen Özçelik, "Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile de görüşmelerimizde arsaların özelleşme kapsamına çıkarılmasını ısrarla istedim. Bunun üzerine Özelleşme tarihinden 4 gün önce Maliye Bakanımızın talimatı ile Futbol Sahasının da içinde bulunduğu 35.583 metrekare alanın ifraz edilmesi kararının Zeyilnamesi kararı verildi. Bugün itibari ile de Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ifraz işlemlerini başlatmış durumdadır. Kamuoyunun bildiği üzere daha önce Şeker Fabrikasının Sahasından Milli Eğitime 5 Dönüm, İŞKUR’a 2 Dönüm, Tapuya 2 Dönüm, Gençlik Spor Müdürlüğümüze 22 Dönüm arsalar almıştık. Özelleşme öncesi 35.583 metrekare arsaların Burdur’daki Kamu yatırımlarına ayrılmış oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.