MV. Özçelik’ten iş isteklerine üretim yönlendirmesi

Ekonomi 28.06.2018 - 15:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. Özçelik’ten iş isteklerine üretim yönlendirmesi

27. Dönem AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kendisine gelen iş taleplerine üretime yönlendiren konuşmasıyla cevap verdi.
Seçim döneminde olduğu gibi seçimlerden önce de sıkmadık el bırakmayan, çalmadık kapı bırakmayan Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik kendisinden “devlet kapasında iş isteyenler” için üretime yönlendiren konuşmasıyla cevap verdi. “Bizden iş isteyen bazı kişiler; devlet dairesine bir girse, asgari ücretle çalışsa ve birisinin (şefinin) emrinde çalışmak istiyorlar.  Özellikle köylerden bu yönde çok talep geliyor. Tarlanız var mı var, küçük de olsa ekonominiz var mı var peki niye hayvancılık yapılmıyor, üretim yapılmıyor? Üretim çalışmakla oluyor, tembel olan gelip bunları bizden istiyor. Bunlardan dolayı başta işletmelerimiz olmak üzere millet olarak tembellikten kurtulmamız lazım, durağan olmamamız gerekiyor” açıklamasında bulunan Milletvekili Özçelik, proje geliştirip devlet desteğiyle üretime katılan, ülke ekonomisine katkı sağlayan kadın çiftçileri de tebrik etti.
27. Dönem AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kendisine gelen iş taleplerine üretime yönlendiren konuşmasıyla cevap verdi.

Seçim döneminde olduğu gibi seçimlerden önce de sıkmadık el bırakmayan, çalmadık kapı bırakmayan Adalet ve Kalkınma Partisi 27. Dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik kendisinden “devlet kapasında iş isteyenler” için üretime yönlendiren konuşmasıyla cevap verdi.

“Bizden iş isteyen bazı kişiler; devlet dairesine bir girse, asgari ücretle çalışsa ve birisinin (şefinin) emrinde çalışmak istiyorlar.  Özellikle köylerden bu yönde çok talep geliyor. Tarlanız var mı var, küçük de olsa ekonominiz var mı var peki niye hayvancılık yapılmıyor, üretim yapılmıyor? Üretim çalışmakla oluyor, tembel olan gelip bunları bizden istiyor. Bunlardan dolayı başta işletmelerimiz olmak üzere millet olarak tembellikten kurtulmamız lazım, durağan olmamamız gerekiyor” açıklamasında bulunan Milletvekili Özçelik, proje geliştirip devlet desteğiyle üretime katılan, ülke ekonomisine katkı sağlayan kadın çiftçileri de tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.