Mv. Özçelik’ten Göker’e; ‘24 Haziran Seçim akşamı durumunu Unutma’

Siyaset 31.01.2019 - 16:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik’ten Göker’e; ‘24 Haziran Seçim akşamı durumunu Unutma’

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kendisini Burdur OSB’de daha önceden planlanmış bir yatırımı yeni yatırım gibi göstererek seçim malzemesi kullanmakla suçlayan CHP Milletvekili Mehmet Göker’in Doğru Bilgilendirilmediğini söyledi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, geçtiğimiz hafta Kütahya’da yatırımcı firmanın sahibi Rıza Güral’ı, makamı ve fabrikasında ziyarette bulunduklarını belirterek “Milletvekilimiz Yasin Uğur, İl Başkanımız Volkan Mengi ve Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt, ile birlikte İşadamı Rıza Gürdal’ı ziyarette bulunduk. Rıza Güral Büyüğümüz, heyetimize Temmuz, Ağustos aylarında Burdur’a 2. OSB’deki 112 dönüm alana maden suyu dolum tesisinin kazmasını vuracağını,daha sonrada şişe cam fabrikasını kuracağını söyledi. Mehmet Göker arkadaşımız anladığımız kadar içinde olmadığı için yanlış bilgi vermişler.  Kendisi de yalan bilgi diye açıklama yapmak zorunda kalmış” dedi.   “BİZ YATIRIMCI KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ, HER SÜRECİ YAKINEN TAKİP EDERİZ” 2015 Yılında Rıza Güral’dan randevuyu şahsının aldığını kaydeden Milletvekili Özçelik, “Programı şahsım ayarladı. Dönemin Valisi Hasan Kürklü ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve Belediye Meclis Üyemiz Birkan İş’le beraber gittik. Burdurumuza bu yatırımı yapmaları için görüşmeler yaptık. Rıza Bey, Maldivler’de turizm tesisine başlayacakları için daha sonra Burdur’a gelebileceklerini söyledi. Biz ziyarette bulunduğumuz 2015 yılında Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’dı. Görüşmemizde bulunmadı. 2016 yılında Rıza Güral Bey, Burdur’a Vali Şerif Yılmaz’ı ziyarete gelmişti. O görüşmede de 2.OSB tahsisi netlik kazandı.  Mehmet Göker Arkadaşımız bizleri yalancılıkla itham ettiği için bu açıklamayı yapmak ihtiyacı doğmuştur. Mehmet Göker’e 24 Haziran akşamı seçim sonuçları açıklandığında ki durumunu ömür boyu unutmamasını hatırlatırım” açıklamasında bulundu.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kendisini Burdur OSB’de daha önceden planlanmış bir yatırımı yeni yatırım gibi göstererek seçim malzemesi kullanmakla suçlayan CHP Milletvekili Mehmet Göker’in Doğru Bilgilendirilmediğini söyledi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, geçtiğimiz hafta Kütahya’da yatırımcı firmanın sahibi Rıza Güral’ı, makamı ve fabrikasında ziyarette bulunduklarını belirterek “Milletvekilimiz Yasin Uğur, İl Başkanımız Volkan Mengi ve Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt, ile birlikte İşadamı Rıza Gürdal’ı ziyarette bulunduk. Rıza Güral Büyüğümüz, heyetimize Temmuz, Ağustos aylarında Burdur’a 2. OSB’deki 112 dönüm alana maden suyu dolum tesisinin kazmasını vuracağını,daha sonrada şişe cam fabrikasını kuracağını söyledi. Mehmet Göker arkadaşımız anladığımız kadar içinde olmadığı için yanlış bilgi vermişler.  Kendisi de yalan bilgi diye açıklama yapmak zorunda kalmış” dedi.

 

“BİZ YATIRIMCI KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ, HER SÜRECİ YAKINEN TAKİP EDERİZ”

2015 Yılında Rıza Güral’dan randevuyu şahsının aldığını kaydeden Milletvekili Özçelik, “Programı şahsım ayarladı. Dönemin Valisi Hasan Kürklü ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve Belediye Meclis Üyemiz Birkan İş’le beraber gittik. Burdurumuza bu yatırımı yapmaları için görüşmeler yaptık. Rıza Bey, Maldivler’de turizm tesisine başlayacakları için daha sonra Burdur’a gelebileceklerini söyledi. Biz ziyarette bulunduğumuz 2015 yılında Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’dı. Görüşmemizde bulunmadı. 2016 yılında Rıza Güral Bey, Burdur’a Vali Şerif Yılmaz’ı ziyarete gelmişti. O görüşmede de 2.OSB tahsisi netlik kazandı.  Mehmet Göker Arkadaşımız bizleri yalancılıkla itham ettiği için bu açıklamayı yapmak ihtiyacı doğmuştur. Mehmet Göker’e 24 Haziran akşamı seçim sonuçları açıklandığında ki durumunu ömür boyu unutmamasını hatırlatırım” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.