Mv. Özçelik: Kalkınma Bakanlığından Kültür Merkezine Ödenek

Gündem 03.11.2017 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik: Kalkınma Bakanlığından Kültür Merkezine Ödenek

ÖZÇELİK: “KALKINMA BAKANLIĞI İLE GÖRÜŞMELERİMİZDEN SONUÇ ALINDI.”
  BURDUR KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINA 2,5 MİLYON TL ÖDENEK AKTARILDI !  AK Parti Burdur Milletvekili, GÜVENLİK ve İSTİHBARAT KOMİSYONU ÜYESİ, ÇEVRE KOMİSYONU Kâtip üyesi, Bayram Özçelik, Burdur Kültür Merkezi inşaatı için ek ödenek gönderildiğini açıkladı.   Burdur Kültür Merkezinin tamamlanması için yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik, yaptığı basın açıklamasında;  “2008 Yılında Projesine başlanan Kültür Merkezinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediyenin ödenekleriyle kaba inşaatı tamamlanmıştı. Yerel seçimler sonrası yapılan görüşmeler sonucu Kültür Merkezimiz İl Özel İdaremize devri gerçekleşmişti. Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan ve Bakanlık Müsteşarı ve Müsteşar Yardımcısı ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 2017 yılı yatırım programına projenin dahil edilerek ek ödenek kapsamında 2 milyon 500 bin TL (2.500.000 TL) ödenek tahsis edilmiştir" ifadelerini kullandı.   Milletvekili Özçelik, Burdur Kültür Merkezi'nin tamamlanması vatandaşların hizmetine girmesi için yakından takip ettiklerini belirterek, "İlimize ve ilçelerimize yapılan tüm hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Uzun zamandır projenin tamamlanmasını bekleyen Kültür Merkezi de ek ödenek tahsisi ile birlikte tamamlanmasını bekliyoruz. Kültür Merkezi İnşaatının Bu Ödenek Sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığının 2018 Yatırım Programına Alınması İçin Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la Görüştük Gelecek Yıl içerisinde Kültür Merkezini Halkımızın Hizmetine Sunmaya Gayret Göstereceğiz. Hayırlı olsun" dedi.
ÖZÇELİK: “KALKINMA BAKANLIĞI İLE GÖRÜŞMELERİMİZDEN SONUÇ ALINDI.”

 

BURDUR KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINA 2,5 MİLYON TL ÖDENEK AKTARILDI ! 

AK Parti Burdur Milletvekili, GÜVENLİK ve İSTİHBARAT KOMİSYONU ÜYESİ, ÇEVRE KOMİSYONU Kâtip üyesi, Bayram Özçelik, Burdur Kültür Merkezi inşaatı için ek ödenek gönderildiğini açıkladı.

 

Burdur Kültür Merkezinin tamamlanması için yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik, yaptığı basın açıklamasında;  “2008 Yılında Projesine başlanan Kültür Merkezinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediyenin ödenekleriyle kaba inşaatı tamamlanmıştı. Yerel seçimler sonrası yapılan görüşmeler sonucu Kültür Merkezimiz İl Özel İdaremize devri gerçekleşmişti. Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan ve Bakanlık Müsteşarı ve Müsteşar Yardımcısı ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 2017 yılı yatırım programına projenin dahil edilerek ek ödenek kapsamında 2 milyon 500 bin TL (2.500.000 TL) ödenek tahsis edilmiştir" ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Özçelik, Burdur Kültür Merkezi'nin tamamlanması vatandaşların hizmetine girmesi için yakından takip ettiklerini belirterek, "İlimize ve ilçelerimize yapılan tüm hizmetlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Uzun zamandır projenin tamamlanmasını bekleyen Kültür Merkezi de ek ödenek tahsisi ile birlikte tamamlanmasını bekliyoruz. Kültür Merkezi İnşaatının Bu Ödenek Sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığının 2018 Yatırım Programına Alınması İçin Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la Görüştük Gelecek Yıl içerisinde Kültür Merkezini Halkımızın Hizmetine Sunmaya Gayret Göstereceğiz. Hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.