MV. ÖZÇELİK: “DESTEKLEMELER VERİLMEYE BAŞLADI”

Gündem 07.10.2017 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. ÖZÇELİK: “DESTEKLEMELER VERİLMEYE BAŞLADI”

“ÜRETİCİMİZE HAYVANCILIK DESTEKLEMELERİ DEVAM EDİYORUZ”
AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, buzağı ve süt desteklemeleri ödemelerinin başladığını belirtti.   Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca 2016 yılı son dönem (III.) dönem buzağı desteklemesi için İlimizdeki 25 Bin buzağıya 10 Milyon TL, ayrıca 2017 ilk altı aylık 200 bin Ton süt karşılığı 13,5 Milyon TL destekleme ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 2 hafta içerisinde bitecektir. Hükümetlerimiz her zaman üreticilerimizin yanında olmuş, desteklemeler artarak devam etmiştir.” dedi.
“ÜRETİCİMİZE HAYVANCILIK DESTEKLEMELERİ DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, buzağı ve süt desteklemeleri ödemelerinin başladığını belirtti.

 

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca 2016 yılı son dönem (III.) dönem buzağı desteklemesi için İlimizdeki 25 Bin buzağıya 10 Milyon TL, ayrıca 2017 ilk altı aylık 200 bin Ton süt karşılığı 13,5 Milyon TL destekleme ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 2 hafta içerisinde bitecektir. Hükümetlerimiz her zaman üreticilerimizin yanında olmuş, desteklemeler artarak devam etmiştir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.