Mv. Özçelik: Bucak GTH Müdürlüğü Binası Yatırımı

Gündem 24.09.2017 - 20:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik: Bucak GTH Müdürlüğü Binası Yatırımı

  AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Bucak Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü hizmet binası ile ilgili açıklamada yaptı. 2013 yılında yatırım programına aldığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüzün hizmet binasının yetersiz ve kullanışa elverişsiz olmasından dolayı 2013 yılı ortasında Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda yatırım programına aldırmıştık. İlçe Müdürlüğümüzün hizmet binası yeri ile ilgili Bucak Belediyemiz tarafından İlçe içerisinde önerdiği bir alanlarda yapılması yönünde uzun süren çalışmalar yapılmıştı. Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda mevcut hizmet binasının bulunduğu alanda yapılması karar verilmiştir.  Bu karar doğrultusunda Çevre Şehircilik Bakanlığımız Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüz tarafından mevcut binanın yıkılması kararı verilmiştir. Çevre Şehircilik Bakanlığımız ile Bucak Belediyemiz arasında inşaatın yapılması için gerekli yazışmalar devam etmektedir. Yazışmaların tamamlanmasıyla 2013 yılında yatırım programına aldırdığımız İlçe Müdürlüğü hizmet binası yatırımının hızla gerçekleştirilmesi için yakından takip edeceğiz. ” dedi.

 

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Bucak Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü hizmet binası ile ilgili açıklamada yaptı.

2013 yılında yatırım programına aldığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüzün hizmet binasının yetersiz ve kullanışa elverişsiz olmasından dolayı 2013 yılı ortasında Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda yatırım programına aldırmıştık. İlçe Müdürlüğümüzün hizmet binası yeri ile ilgili Bucak Belediyemiz tarafından İlçe içerisinde önerdiği bir alanlarda yapılması yönünde uzun süren çalışmalar yapılmıştı. Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda mevcut hizmet binasının bulunduğu alanda yapılması karar verilmiştir.  Bu karar doğrultusunda Çevre Şehircilik Bakanlığımız Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüz tarafından mevcut binanın yıkılması kararı verilmiştir. Çevre Şehircilik Bakanlığımız ile Bucak Belediyemiz arasında inşaatın yapılması için gerekli yazışmalar devam etmektedir. Yazışmaların tamamlanmasıyla 2013 yılında yatırım programına aldırdığımız İlçe Müdürlüğü hizmet binası yatırımının hızla gerçekleştirilmesi için yakından takip edeceğiz. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.