MUTLU, HEM COŞTU HEM COŞTURDU

Kültür 19.06.2016 - 19:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MUTLU, HEM COŞTU HEM COŞTURDU

GÜLDEN MUTLU, HEM COŞTU HEM COŞTURDU
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Gülden Mutlu Burdurlularla buluştu. Eski otogar alanında düzenlenen konserde Gülden Mutlu seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülden Mutlu’yu sevenleri yalnız bırakmadı. Bir Ramazan Ayı’nı da birlikte geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Biz mutlu birey, mutlu Burdur demiştik. Sizlerin yüzü güldükçe, sizler mutlu oldukça bizler mutluyuz. Sizleri mutlu edebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Gülden Mutlu’yu Burdur’un fahri hemşerisi olarak bundan sonra Burdur’da görmek istiyoruz” diye konuştu.  Konserin sonunda Başkan Ercengiz, Gülden Mutlu’ya plaket ve çiçek verdi.
GÜLDEN MUTLU, HEM COŞTU HEM COŞTURDU

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Gülden Mutlu Burdurlularla buluştu.

Eski otogar alanında düzenlenen konserde Gülden Mutlu seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Gülden Mutlu’yu sevenleri yalnız bırakmadı.

Bir Ramazan Ayı’nı da birlikte geçirmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Biz mutlu birey, mutlu Burdur demiştik. Sizlerin yüzü güldükçe, sizler mutlu oldukça bizler mutluyuz. Sizleri mutlu edebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Gülden Mutlu’yu Burdur’un fahri hemşerisi olarak bundan sonra Burdur’da görmek istiyoruz” diye konuştu. 

Konserin sonunda Başkan Ercengiz, Gülden Mutlu’ya plaket ve çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.