MUSTAFA TARLACI, AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 16.02.2015 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MUSTAFA TARLACI, AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MUSTAFA TARLACI, AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
 Adalet Bakanı eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı, yaklaşan genel seçimler öncesi, görevinden istifa ederek AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığını açıkladı.  AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında Tarlacı kalabalık bir heyetin huzurunda milletvekili aday adaylığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında adaylığı ile ilgili konuşan Tarlacı, Afyonkarahisar’a güzel hizmetler etmek istediğini söyledi. Tarlacı açıklamasında şunları söyledi: “Bu kutlu yolda gençlik yıllarımızdan bu yana her zaman hizmet etmeyi kendimize bir görev edindik. Lise yıllarımızdan beri gerek MTTB gerekse Milli Gençlik Vakfı dönemlerinden bu güne kadar bu davaya hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Memuriyet hayatımızda elimizden geldiği kadar Afyonkarahisar’a hizmet etmeyi onur kabul ettik. Bir Afyonkarahisar’lı olarak Dinar Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Belediye başkanlığı öncesinde de çeşitli görevlerde bulundum. Bu süre içerisinde hem yerelden geliyoruz hem de tabandan geliyoruz. Hem de Ankara’yı iyi bilen bir bürokrat olarak ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz Afyonkarahisar’a bir vefa borcumuzu ödemek ve daha güzel hizmet etmek için Milletvekili aday adayı olmaya karar verdik.” “2015 SEÇİMLERİNİN ÜLKEMİZE HAYIR GETİRMESİNİ DİLİYORUM” Özel Kalem Müdürlüğü görevi boyunca herkese kapısının açık olduğunu ifade eden Tarlacı, herkesin derdine derman olmaya çalıştığını belirterek, “Bu mücadelede Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin hangi ilçeden, beldeden veya köyden gelirse gelsin hepsine kapımızı açtık ve yardımcı olmaya çalıştık. Basından takip eden arkadaşlarımız bilir. Makamımız nerdeyse tekke gibi olmuştu. Herkesin derdine derman olmaya çalıştık. Siyasi görüşüne bakmadan arkadaşlarımıza gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Ankara’daki ve yereldeki tecrübelerimizi bir araya getirerek, inşallah Afyonkarahisar’a da hizmet etmeyi ve bu vefa borcunu ödemeyi kendimize şiar edindik. İnşallah sizlerle birlikte el ele bu davaya hem yerelde hem de Ankara’da emeği geçmiş bir kardeşiniz olarak hizmet etmeyi bir onur biliyorum. Bu vesile ile 2015 seçimlerinin ülkemize hayır getirmesini diliyorum” dedi. Düzenlenen basın toplantısına Dinar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Tatarlı ve Haydarlı Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
MUSTAFA TARLACI, AK PARTİ AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Adalet Bakanı eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı, yaklaşan genel seçimler öncesi, görevinden istifa ederek AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adaylığını açıkladı. 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında Tarlacı kalabalık bir heyetin huzurunda milletvekili aday adaylığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısında adaylığı ile ilgili konuşan Tarlacı, Afyonkarahisar’a güzel hizmetler etmek istediğini söyledi. Tarlacı açıklamasında şunları söyledi:
“Bu kutlu yolda gençlik yıllarımızdan bu yana her zaman hizmet etmeyi kendimize bir görev edindik. Lise yıllarımızdan beri gerek MTTB gerekse Milli Gençlik Vakfı dönemlerinden bu güne kadar bu davaya hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Memuriyet hayatımızda elimizden geldiği kadar Afyonkarahisar’a hizmet etmeyi onur kabul ettik. Bir Afyonkarahisar’lı olarak Dinar Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Belediye başkanlığı öncesinde de çeşitli görevlerde bulundum. Bu süre içerisinde hem yerelden geliyoruz hem de tabandan geliyoruz. Hem de Ankara’yı iyi bilen bir bürokrat olarak ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz Afyonkarahisar’a bir vefa borcumuzu ödemek ve daha güzel hizmet etmek için Milletvekili aday adayı olmaya karar verdik.”
“2015 SEÇİMLERİNİN ÜLKEMİZE HAYIR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
Özel Kalem Müdürlüğü görevi boyunca herkese kapısının açık olduğunu ifade eden Tarlacı, herkesin derdine derman olmaya çalıştığını belirterek, “Bu mücadelede Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizin hangi ilçeden, beldeden veya köyden gelirse gelsin hepsine kapımızı açtık ve yardımcı olmaya çalıştık. Basından takip eden arkadaşlarımız bilir. Makamımız nerdeyse tekke gibi olmuştu. Herkesin derdine derman olmaya çalıştık. Siyasi görüşüne bakmadan arkadaşlarımıza gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Ankara’daki ve yereldeki tecrübelerimizi bir araya getirerek, inşallah Afyonkarahisar’a da hizmet etmeyi ve bu vefa borcunu ödemeyi kendimize şiar edindik. İnşallah sizlerle birlikte el ele bu davaya hem yerelde hem de Ankara’da emeği geçmiş bir kardeşiniz olarak hizmet etmeyi bir onur biliyorum. Bu vesile ile 2015 seçimlerinin ülkemize hayır getirmesini diliyorum” dedi.
Düzenlenen basın toplantısına Dinar, Dazkırı, Evciler ve Başmakçı ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Tatarlı ve Haydarlı Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.