MURATPAŞA PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 16:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MURATPAŞA PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Muratpaşa’da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı.
Muratpaşa’da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı. Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası törenle hizmete girdi. Şirinyalı Mahallesi’nde bin metrekare kapalı alan olmak üzere, 6 bin metrekare alanda hizmet verecek binanın açılışında, İlçe Kaymakamı Cevdet Can, başarılı çalışmalarından dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’ı kutladı.Muratpaşa Belediyesi’nin haftada bir proje hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Evcilmen, göreve geldiğinde Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarının 1.49 metrekare olduğunu belirtti. Avrupa Birliği’nde bu oranın 7 metrekare olduğunu kaydeden Başkan Evcilmen, “Bugün geldiğimiz noktada Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı 7.04 metrekaredir. Bir başka deyişle Muratpaşa, Türkiye Cumhuriyeti’nden önce Avrupa Birliği’ne girmiştir. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.Göreve gelmeden önce Antalya’nın beton yığını halinde fotoğraf karelerine yansıdığını kaydeden Başkan Evcilmen, Antalyalıların turunç ve yeşil ile bezenmiş bir Muratpaşa özlemi çektiğini ve bu isteğe yanıt verdiklerini dile getirdi. Başkan Evcilmen, “Göreve geldiğimde Muratpaşa’nın 8 parkı bulunuyordu. Bunu da 3-4 tanesi faal değildi. Bugün 550 prestij parkımız var. Muratpaşa yeşil ile mavinin buluştuğu marka bir ilçe konumuna gelmiştir” ifadelerini kullandı.Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde 485 kişinin çalıştığını kaydeden Başkan Evcilmen, “Buna beni de ekleyin. Çünkü ben her sabah şantiye şefi olarak emekçi arkadaşlarımla iş başındayım. Bu ekip bu kadar parkla yetinmeyip, bir de üstüne 2 milyon bitki ve 500 bin fidanın üretimini yaptı. Yamansaz Bölgesi’nde Ocak ayında faaliyete geçecek üretim tesislerinde 10 milyon çiçeğin üretimini gerçekleştireceğiz. İhtiyaç fazlası çiçekleri halka dağıtarak sadece parkları değil tüm Muratpaşa’yı çiçeklerle süsleyeceğiz” diye konuştu.Açılışa Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, CHP Muratpaşa İl Yöneticileri, CHP Muratpaşa İlçe Yöneticileri, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve Muratpaşalı muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Muratpaşa’da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı.

Muratpaşa’da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı. 
Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası törenle hizmete girdi. Şirinyalı Mahallesi’nde bin metrekare kapalı alan olmak üzere, 6 bin metrekare alanda hizmet verecek binanın açılışında, İlçe Kaymakamı Cevdet Can, başarılı çalışmalarından dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’ı kutladı.
Muratpaşa Belediyesi’nin haftada bir proje hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Evcilmen, göreve geldiğinde Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarının 1.49 metrekare olduğunu belirtti. Avrupa Birliği’nde bu oranın 7 metrekare olduğunu kaydeden Başkan Evcilmen, “Bugün geldiğimiz noktada Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı 7.04 metrekaredir. Bir başka deyişle Muratpaşa, Türkiye Cumhuriyeti’nden önce Avrupa Birliği’ne girmiştir. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Göreve gelmeden önce Antalya’nın beton yığını halinde fotoğraf karelerine yansıdığını kaydeden Başkan Evcilmen, Antalyalıların turunç ve yeşil ile bezenmiş bir Muratpaşa özlemi çektiğini ve bu isteğe yanıt verdiklerini dile getirdi. Başkan Evcilmen, “Göreve geldiğimde Muratpaşa’nın 8 parkı bulunuyordu. Bunu da 3-4 tanesi faal değildi. Bugün 550 prestij parkımız var. Muratpaşa yeşil ile mavinin buluştuğu marka bir ilçe konumuna gelmiştir” ifadelerini kullandı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde 485 kişinin çalıştığını kaydeden Başkan Evcilmen, “Buna beni de ekleyin. Çünkü ben her sabah şantiye şefi olarak emekçi arkadaşlarımla iş başındayım. Bu ekip bu kadar parkla yetinmeyip, bir de üstüne 2 milyon bitki ve 500 bin fidanın üretimini yaptı. Yamansaz Bölgesi’nde Ocak ayında faaliyete geçecek üretim tesislerinde 10 milyon çiçeğin üretimini gerçekleştireceğiz. İhtiyaç fazlası çiçekleri halka dağıtarak sadece parkları değil tüm Muratpaşa’yı çiçeklerle süsleyeceğiz” diye konuştu.
Açılışa Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, CHP Muratpaşa İl Yöneticileri, CHP Muratpaşa İlçe Yöneticileri, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve Muratpaşalı muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.