MURATPAŞA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 15:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MURATPAŞA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDİ

Muratpaşa’da hizmet kalitesini tescil eden TSE ISO 9001 belgesinin devamına karar verildi.
Muratpaşa’da hizmet kalitesini tescil eden TSE ISO 9001 belgesinin devamına karar verildi. Muratpaşa Belediyesi’nin hizmet kalitesini güvence altına alan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin devamına karar verildi. TSE Baş Tetkik Görevlisi Kaya Kars, TSE Proje Koordinatörü Hüseyin Özdamar ve TSE Tetkik Görevlisi Adayı Nurel Güneylioğlu’nun yer aldığı heyet, Muratpaşa Belediyesi’ndeki 7’inci denetimini tamamladı. Denetim sonunda TSE Heyeti, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyesi Bürokratlarıyla bir araya gelerek gözlemlerini dile getirdi.Güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı Muratpaşa Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden TSE heyeti, Muratpaşa Belediyesi’nin TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin devamına karar verdiklerini açıkladı.Hizmet kalitesinin her geçen gün daha da arttırdıklarını vurgulayan Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi’nde vatandaş memnuniyetinin üst seviyede olduğunu kaydetti. Başkan Evcilmen, “Belgelerle bu kaliteyi tescilleyen TSE heyetine teşekkür ederim. Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Muratpaşa’da hizmet kalitesini tescil eden TSE ISO 9001 belgesinin devamına karar verildi.

Muratpaşa’da hizmet kalitesini tescil eden TSE ISO 9001 belgesinin devamına karar verildi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin hizmet kalitesini güvence altına alan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin devamına karar verildi. TSE Baş Tetkik Görevlisi Kaya Kars, TSE Proje Koordinatörü Hüseyin Özdamar ve TSE Tetkik Görevlisi Adayı Nurel Güneylioğlu’nun yer aldığı heyet, Muratpaşa Belediyesi’ndeki 7’inci denetimini tamamladı. Denetim sonunda TSE Heyeti, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyesi Bürokratlarıyla bir araya gelerek gözlemlerini dile getirdi.
Güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı Muratpaşa Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden TSE heyeti, Muratpaşa Belediyesi’nin TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’nin devamına karar verdiklerini açıkladı.
Hizmet kalitesinin her geçen gün daha da arttırdıklarını vurgulayan Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi’nde vatandaş memnuniyetinin üst seviyede olduğunu kaydetti. Başkan Evcilmen, “Belgelerle bu kaliteyi tescilleyen TSE heyetine teşekkür ederim. Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.