Muratpaşa sokaklarında müzik var

Kültür 06.07.2016 - 10:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Muratpaşa sokaklarında müzik var

Yaz sezonu boyunca Antalya sokakları ve kent ekonomisini canlandırmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, ‘Müzik Sokakta’ etkinliklerine start veriyor.
Yaz sezonu boyunca Antalya sokakları ve kent ekonomisini canlandırmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, ‘Müzik Sokakta’ etkinliklerine start veriyor. 9 Temmuz’da başlayacak etkinliklerde, 8 hafta boyunca, 60 noktada, 9 konser, 51 müzik dinletisi gerçekleştirilecek.  Farklı müzik tınıları 9 Temmuz’dan 27 Ağustos’a kadar her Cumartesi ‘Müzik Sokakta’ başlığı altında, klasik müzikten Türk Halk Müziği’ne, cazdan Türk Sanat Müziği’ne, pop müziğinden aryalara, müziğin farklı tınıları Muratpaşa sokaklarında yankılanacak. Muratpaşa’nın sanatın her dalının merkezi olması için çalıştıklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, müziğin dilinin evrensel olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Müziğin dili evrenseldir ve birleştiricidir. Kentimizin sokaklarını ve ekonomisini canlandırmak için 8 hafta boyunca sürecek etkinlikler gerçekleştireceğiz. Tüm komşularımızın, sokağa çıkmalarına, sokaklarımıza hayat vermelerini istiyoruz” dedi. Antalya’nın müzik grupları sahne alacak “Müzik Sokakta” etkinlikleri 9 Temmuz’da Hadrianus Kapısı, Aydın Kanza Parkı ve Saat Kulesi’nde başlıyor. Antalya’nın başarılı müzik gruplarının ve müzik sanatçılarının sahne alacağı ‘Müzik Sokakta’ etkinlikleri kapsamında Antalyalılar farklı müzik türlerini dinleme olanağı bulacak. Grup Rest, saat 20.00’de Hadrianus Kapısı’nda rock müziğin unutulmaz parçalarını seslendirirken, Can Dostlar, saat 19.00’da Aydın Kanza Parkı’nda halk müziğinden örneklerle Antalyalılarla buluşacak. Saat 19.00’da Saat Kulesi’nin önünden geçenleri ise, Grup Tül klasik müzikle karşılayacak. 16 Temmuz’dan itibaren her Cumartesi 8 müzik noktası ‘Müzik Sokakta’ etkinlikleri 16 Temmuz’dan sonra her Cumartesi 8 müzik noktasında yapılacak. Müzik noktaları arasında Hadrianus Kapısı, Aydın Kanza Parkı, Saat Kulesi, Recep Bilgin Parkı, Değirmenönü Kültür Merkezi, Bayındır Parkı, Neşet Ertaş Parkı (Kızılarık Mahallesi), Çağdaş Şahin Parkı (Meltem Mahallesi), Falez Parkı, Örnekköy Mahallesi de dönüşümlü olarak yer alacak. 8 hafta boyunca, 60 noktada, 9 konser, 51 müzik dinletisi gerçekleştirilecek.
Yaz sezonu boyunca Antalya sokakları ve kent ekonomisini canlandırmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, ‘Müzik Sokakta’ etkinliklerine start veriyor.

Yaz sezonu boyunca Antalya sokakları ve kent ekonomisini canlandırmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, ‘Müzik Sokakta’ etkinliklerine start veriyor. 9 Temmuz’da başlayacak etkinliklerde, 8 hafta boyunca, 60 noktada, 9 konser, 51 müzik dinletisi gerçekleştirilecek. 
Farklı müzik tınıları
9 Temmuz’dan 27 Ağustos’a kadar her Cumartesi ‘Müzik Sokakta’ başlığı altında, klasik müzikten Türk Halk Müziği’ne, cazdan Türk Sanat Müziği’ne, pop müziğinden aryalara, müziğin farklı tınıları Muratpaşa sokaklarında yankılanacak. Muratpaşa’nın sanatın her dalının merkezi olması için çalıştıklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, müziğin dilinin evrensel olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Müziğin dili evrenseldir ve birleştiricidir. Kentimizin sokaklarını ve ekonomisini canlandırmak için 8 hafta boyunca sürecek etkinlikler gerçekleştireceğiz. Tüm komşularımızın, sokağa çıkmalarına, sokaklarımıza hayat vermelerini istiyoruz” dedi.
Antalya’nın müzik grupları sahne alacak
“Müzik Sokakta” etkinlikleri 9 Temmuz’da Hadrianus Kapısı, Aydın Kanza Parkı ve Saat Kulesi’nde başlıyor. Antalya’nın başarılı müzik gruplarının ve müzik sanatçılarının sahne alacağı ‘Müzik Sokakta’ etkinlikleri kapsamında Antalyalılar farklı müzik türlerini dinleme olanağı bulacak. Grup Rest, saat 20.00’de Hadrianus Kapısı’nda rock müziğin unutulmaz parçalarını seslendirirken, Can Dostlar, saat 19.00’da Aydın Kanza Parkı’nda halk müziğinden örneklerle Antalyalılarla buluşacak. Saat 19.00’da Saat Kulesi’nin önünden geçenleri ise, Grup Tül klasik müzikle karşılayacak.
16 Temmuz’dan itibaren her Cumartesi 8 müzik noktası
‘Müzik Sokakta’ etkinlikleri 16 Temmuz’dan sonra her Cumartesi 8 müzik noktasında yapılacak. Müzik noktaları arasında Hadrianus Kapısı, Aydın Kanza Parkı, Saat Kulesi, Recep Bilgin Parkı, Değirmenönü Kültür Merkezi, Bayındır Parkı, Neşet Ertaş Parkı (Kızılarık Mahallesi), Çağdaş Şahin Parkı (Meltem Mahallesi), Falez Parkı, Örnekköy Mahallesi de dönüşümlü olarak yer alacak. 8 hafta boyunca, 60 noktada, 9 konser, 51 müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.