Muratpaşa'nın tüm plajları artık mavi bayraklı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 09.05.2019 - 14:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Muratpaşa'nın tüm plajları artık mavi bayraklı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi falezlerinin denizle buluştuğu noktada bulunan 5 plajın da mavi bayrak almaya hak kazandığı bildirildi.
 Antalya'nın Muratpaşa ilçesi falezlerinin denizle buluştuğu noktada bulunan 5 plajın da mavi bayrak almaya hak kazandığı bildirildi. Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi bayraklı 4 plaja bu yıl Konserve Koyu Falez Plajı da eklendi. Böylelikle Muratpaşa falez plajlarının tamamında mavi bayrak dalgalanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bunu gerçekleştirirken kamu kurum ve kuruluşları için örnek bir işletme anlayışını hayata geçirdiklerini ifade etti. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen mavi bayrak programına başvuru yaptıklarını belirten Başkan Uysal, Uluslararası Mavi Bayrak jürisinin yaptığı açıklama uyarınca Muratpaşa'nın tüm plajlarının mavi bayraklı olduğunu belirtti.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi falezlerinin denizle buluştuğu noktada bulunan 5 plajın da mavi bayrak almaya hak kazandığı bildirildi.

 Antalya'nın Muratpaşa ilçesi falezlerinin denizle buluştuğu noktada bulunan 5 plajın da mavi bayrak almaya hak kazandığı bildirildi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi bayraklı 4 plaja bu yıl Konserve Koyu Falez Plajı da eklendi. Böylelikle Muratpaşa falez plajlarının tamamında mavi bayrak dalgalanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bunu gerçekleştirirken kamu kurum ve kuruluşları için örnek bir işletme anlayışını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen mavi bayrak programına başvuru yaptıklarını belirten Başkan Uysal, Uluslararası Mavi Bayrak jürisinin yaptığı açıklama uyarınca Muratpaşa'nın tüm plajlarının mavi bayraklı olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.