MURATPAŞA’DA “ÜCRETSİZ NİKAH” YOĞUNLUĞU

Gündem 15.08.2015 - 10:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MURATPAŞA’DA “ÜCRETSİZ NİKAH” YOĞUNLUĞU

MURATPAŞA’DA “ÜCRETSİZ NİKAH” YOĞUNLUĞU
Muratpaşa Belediyesi’nin “Ücretsiz Nikah” projesi yeni evlenecek çiftlerden yoğun ilgi gördü. Nikah akdi sırasında çiftlerin ücretsiz çekilen fotoğrafları da hediye ediliyor.  Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’ın “Evlilik can yoldaşlığıdır” projesi kapsamında nikah akitlerinin ücretsiz gerçekleştirilmesi yeni evlenecek çiftlerden yoğun ilgi gördü. 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren nikah akitlerinin ücretsiz yapılması nedeniyle Muratpaşa Belediyesi’nin 250 kişi kapasiteli nikah salonu hafta içi, hafta sonu, resmi tatiller ve bayramlarda yeni evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Uluslararası Aile Cüzdanı bedeli olan 75 TL dışında çiftlerden hiçbir ücret alınmadığı gibi nikah salonunda gerçekleştirilen akitlerde, fotoğraflarda ücretsiz olarak çekilerek çiftlere CD halinde hediye ediliyor.
MURATPAŞA’DA “ÜCRETSİZ NİKAH” YOĞUNLUĞU

Muratpaşa Belediyesi’nin “Ücretsiz Nikah” projesi yeni evlenecek çiftlerden yoğun ilgi gördü. Nikah akdi sırasında çiftlerin ücretsiz çekilen fotoğrafları da hediye ediliyor. 
Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’ın “Evlilik can yoldaşlığıdır” projesi kapsamında nikah akitlerinin ücretsiz gerçekleştirilmesi yeni evlenecek çiftlerden yoğun ilgi gördü. 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren nikah akitlerinin ücretsiz yapılması nedeniyle Muratpaşa Belediyesi’nin 250 kişi kapasiteli nikah salonu hafta içi, hafta sonu, resmi tatiller ve bayramlarda yeni evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Uluslararası Aile Cüzdanı bedeli olan 75 TL dışında çiftlerden hiçbir ücret alınmadığı gibi nikah salonunda gerçekleştirilen akitlerde, fotoğraflarda ücretsiz olarak çekilerek çiftlere CD halinde hediye ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.