Muratpaşa’da 541 kedi ve köpek sahiplendirildi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2018 - 10:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Muratpaşa’da 541 kedi ve köpek sahiplendirildi

Muratpaşa Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 541 kedi ve köpek sahiplendirildi. Merkezde, sahiplendirilen hayvanların aşılama, kısırlaştırma ve muayene işlemleri ücretsiz olarak yapılıyor. Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’nde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi aracılığıyla, 2017 yılında 299 köpek ve 242 kedi yeni bir yuvaya kavuştu. Sahiplendirilen hayvanların kimliklerini çıkartılmasından aşılarına, kısırlaştırma ve rutin muayeneleri merkez veterinerleri tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Merkezde sahiplendirme çalışmalarıyla birlikte 2017’de, bin 391 kedi, 603 köpek kısırlaştırma operasyonu gerçekleştirildi. Bu çalışmalarla birlikte Yeşilbahçe, Kırcamii, Fener, Yeşilbahçe, Güzeloba, Altındağ ve Memurevleri Mahalleleri’nde bulunan parklarla birlikte belediyeye ait spor alanlarına köpek dışkı ünitesi yerleştirildi. Ayrıca 65 aynı noktada Muratpaşa Belediyesi’nin mama ve su kapları bulunurken 29 noktaya da kedi evi konuldu.

Muratpaşa Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 541 kedi ve köpek sahiplendirildi. Merkezde, sahiplendirilen hayvanların aşılama, kısırlaştırma ve muayene işlemleri ücretsiz olarak yapılıyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’nde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi aracılığıyla, 2017 yılında 299 köpek ve 242 kedi yeni bir yuvaya kavuştu. Sahiplendirilen hayvanların kimliklerini çıkartılmasından aşılarına, kısırlaştırma ve rutin muayeneleri merkez veterinerleri tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Merkezde sahiplendirme çalışmalarıyla birlikte 2017’de, bin 391 kedi, 603 köpek kısırlaştırma operasyonu gerçekleştirildi.

Bu çalışmalarla birlikte Yeşilbahçe, Kırcamii, Fener, Yeşilbahçe, Güzeloba, Altındağ ve Memurevleri Mahalleleri’nde bulunan parklarla birlikte belediyeye ait spor alanlarına köpek dışkı ünitesi yerleştirildi. Ayrıca 65 aynı noktada Muratpaşa Belediyesi’nin mama ve su kapları bulunurken 29 noktaya da kedi evi konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.