MURAT SEZGİN PARK PRESTİJ OTEL PRESTİJ KAZANDIRDI

Gündem 02.02.2018 - 14:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MURAT SEZGİN PARK PRESTİJ OTEL PRESTİJ KAZANDIRDI

Burdur protokolü Murat Sezgin Park Prestij Otelin resmi açılışını gerçekleştirdi.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say başta olmak üzere daire müdürleri, siyasi parti partilerin il başkanları, sivil toplum örgütleri, banka müdürlerinin katılımıyla kurdele kesimi yapılıp resmi açılış gerçekleştirildi. Açılış öncesi Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü birer konuşma yaptı. Vali Yılmaz, bu tür bir işletmenin açılmasının zorluğuna değinerek “Zor olmadan başarı olmaz” dedi. Yılmaz, Otel gibi sosyal tesislerle Antalya, Muğla gibi turistik şehirlere komşu olan Burdur’un turizmin ekonomik pastasından yeterli pay alamayışının önüne geçileceğini de vurgulayıp, Otelin diğer yatırımcılara da örnek teşkil edeceğini sözlerine ekledi.   Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü de aynı zamanda meslektaş olan Murat Sezgin’in Prestij Park otelinin açılışından gurur duyduğunu dile getirdi. AMAÇ BURDUR’A YATIRIM YAPMAK Otelin sahibi Murat Sezgin de Burdur’a bir yatırım, Burdur’a bir hizmet için yola çıktığını ve gelinen noktada bu tarz bir otel açarak yoluna devam edeceğini, bu yolda çok zorluklar çektiğini kaydedip, otelin özelliklerinden bahsedip, Burdurlu herkesin misafirlerini davet edebileceği konforda bir ortam oluşturduklarını belirtti.  
Burdur protokolü Murat Sezgin Park Prestij Otelin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say başta olmak üzere daire müdürleri, siyasi parti partilerin il başkanları, sivil toplum örgütleri, banka müdürlerinin katılımıyla kurdele kesimi yapılıp resmi açılış gerçekleştirildi.

Açılış öncesi Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü birer konuşma yaptı. Vali Yılmaz, bu tür bir işletmenin açılmasının zorluğuna değinerek “Zor olmadan başarı olmaz” dedi. Yılmaz, Otel gibi sosyal tesislerle Antalya, Muğla gibi turistik şehirlere komşu olan Burdur’un turizmin ekonomik pastasından yeterli pay alamayışının önüne geçileceğini de vurgulayıp, Otelin diğer yatırımcılara da örnek teşkil edeceğini sözlerine ekledi.  

Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü de aynı zamanda meslektaş olan Murat Sezgin’in Prestij Park otelinin açılışından gurur duyduğunu dile getirdi.

AMAÇ BURDUR’A YATIRIM YAPMAK

Otelin sahibi Murat Sezgin de Burdur’a bir yatırım, Burdur’a bir hizmet için yola çıktığını ve gelinen noktada bu tarz bir otel açarak yoluna devam edeceğini, bu yolda çok zorluklar çektiğini kaydedip, otelin özelliklerinden bahsedip, Burdurlu herkesin misafirlerini davet edebileceği konforda bir ortam oluşturduklarını belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.