Murat Sezgin Park Prestij Otel Açıldı

Yaşam 03.11.2017 - 10:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Murat Sezgin Park Prestij Otel Açıldı

Burdur Merkezde Murat Sezgin Park Prestij Otel Hizmete Girdi.
Otelin tanıtım toplantısını basın mensuplarına verdiği kahvaltıyla gerçekleştiren Murat Sezgin, Burdur’un prestiji olma yolunda park Prestij Oteli açıp, hizmete sunduklarını belirtti. İşadamı Murat Sezgin; toplantıda, otelin karşısında yer alacak olan (asansörlü) katlı otoparka araç parklarının şoförsüz yapılacağını belirterek, Murat Sezgin Prestij Park Otel’de yangın söndürme sistemlerinden, iç mimari süslemelerine, odaların özelliklerinden odalardaki ve tüm binadaki ses ve ısı yalıtımına ve de otel konforuna varıncaya değin ayrıntılı sunum yaptı.  Sezgin, kendi uzmanlık alanı olan inşaat sektöründen Burdur gibi depremselliği kuvvetli olan illerde yapılana inşaatlardaki depreme dayanıklı otel ve bina yapımından, çelik konstrüksiyonlu otel ve bina yapımına kadar teknik detaylar da aktardı. Sezgin: “Konforu bizimle yaşayın sloganımızı hayata geçirmek için otelimiz kalite standartlarının üzerinde malzemelerden özenle yapılmıştır. Tüm detayları düşünülmüş; lüksü, konforu, sessizliği, kaliteyi içeren ve ince bir zevkle döşenmiş 1 suite oda, 2 VİP, 5 Single, 17 Twin, 6 Aile odası olmak üzere toplam 31 oda ve 63 yatak kapasitelidir” dedi. 
Burdur Merkezde Murat Sezgin Park Prestij Otel Hizmete Girdi.

Otelin tanıtım toplantısını basın mensuplarına verdiği kahvaltıyla gerçekleştiren Murat Sezgin, Burdur’un prestiji olma yolunda park Prestij Oteli açıp, hizmete sunduklarını belirtti.

İşadamı Murat Sezgin; toplantıda, otelin karşısında yer alacak olan (asansörlü) katlı otoparka araç parklarının şoförsüz yapılacağını belirterek, Murat Sezgin Prestij Park Otel’de yangın söndürme sistemlerinden, iç mimari süslemelerine, odaların özelliklerinden odalardaki ve tüm binadaki ses ve ısı yalıtımına ve de otel konforuna varıncaya değin ayrıntılı sunum yaptı.  Sezgin, kendi uzmanlık alanı olan inşaat sektöründen Burdur gibi depremselliği kuvvetli olan illerde yapılana inşaatlardaki depreme dayanıklı otel ve bina yapımından, çelik konstrüksiyonlu otel ve bina yapımına kadar teknik detaylar da aktardı.

Sezgin: “Konforu bizimle yaşayın sloganımızı hayata geçirmek için otelimiz kalite standartlarının üzerinde malzemelerden özenle yapılmıştır. Tüm detayları düşünülmüş; lüksü, konforu, sessizliği, kaliteyi içeren ve ince bir zevkle döşenmiş 1 suite oda, 2 VİP, 5 Single, 17 Twin, 6 Aile odası olmak üzere toplam 31 oda ve 63 yatak kapasitelidir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.