MÜLTECİ AİLE SOBADAN ZEHİRLENDİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2019 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MÜLTECİ AİLE SOBADAN ZEHİRLENDİ

Isparta’da İran ve Afganistan uyruklu anne-baba ve 2 çocuğu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Yedişehitler Mahallesi’nde İran uyruklu baba Hamid A. (45), Afganistan uyruklu anne Masoumeh H. (27) ve çocukları Ali Ehsan H. (5) ile Fatemeh H. (8), yaşadıkları apartmanın 4. katındaki evde sobadan sızan gazdan zehirlendi. Durumun haber verilmesiyle olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları şahısları ambulansla Isparta Şehir Hastanesine sevk etti. Ailenin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, olayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi
Isparta’da İran ve Afganistan uyruklu anne-baba ve 2 çocuğu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Yedişehitler Mahallesi’nde İran uyruklu baba Hamid A. (45), Afganistan uyruklu anne Masoumeh H. (27) ve çocukları Ali Ehsan H. (5) ile Fatemeh H. (8), yaşadıkları apartmanın 4. katındaki evde sobadan sızan gazdan zehirlendi. Durumun haber verilmesiyle olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları şahısları ambulansla Isparta Şehir Hastanesine sevk etti.

Ailenin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.