GÜNAYDIN'A DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Siyaset 06.01.2014 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÜNAYDIN'A DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye yemekhanesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye yemekhanesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 1 Ocak’ta 65 yaşına giren Başkan Günaydın’a Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay hediye verdi. Kınay, “İnşallah 30 Mart’tan sonra da burada hep birlikte yeniden olacağız ve olmaya devam edeceğiz. Isparta'nın sorunlarını her gün dile getirmeye devam edeceğiz. Bu sorunların çaresini de belediyemiz ve valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çözmeye gayret göstereceğiz.Mahallenin sorunlarını bir muhtar arkadaş sokağına kadar bilir. Bundan dolayı belediye ile her zaman işbirliği içinde olmaya gayret gösteriyoruz” dedi. Muhtarları her zaman meslektaşı olarak gördüğünü kaydeden Başkan Günaydın ise, “Ben her zaman iki, meslek grubunu meslektaşım olarak gördüm. Birisi muhtarlarımız diğeri de gazeteciler. Yani bu akşam meslektaşlarımla bir araya gelmiş oldum” diye konuştu. Yemekte geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz’de unutulmadı. Yemek masasında bir sandalye boş bırakılarak, Hisar Mahallesi Muhtarı Alyüz anıldı.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye yemekhanesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye yemekhanesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 
1 Ocak’ta 65 yaşına giren Başkan Günaydın’a Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay hediye verdi. Kınay, “İnşallah 30 Mart’tan sonra da burada hep birlikte yeniden olacağız ve olmaya devam edeceğiz. Isparta'nın sorunlarını her gün dile getirmeye devam edeceğiz. Bu sorunların çaresini de belediyemiz ve valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çözmeye gayret göstereceğiz.Mahallenin sorunlarını bir muhtar arkadaş sokağına kadar bilir. Bundan dolayı belediye ile her zaman işbirliği içinde olmaya gayret gösteriyoruz” dedi. 
Muhtarları her zaman meslektaşı olarak gördüğünü kaydeden Başkan Günaydın ise, “Ben her zaman iki, meslek grubunu meslektaşım olarak gördüm. Birisi muhtarlarımız diğeri de gazeteciler. Yani bu akşam meslektaşlarımla bir araya gelmiş oldum” diye konuştu. 
Yemekte geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz’de unutulmadı. Yemek masasında bir sandalye boş bırakılarak, Hisar Mahallesi Muhtarı Alyüz anıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.