MÜFETTİŞLER VALİ HASAN KÜRKLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

Gündem 07.07.2014 - 15:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MÜFETTİŞLER VALİ HASAN KÜRKLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan gelen teftiş heyeti Vali Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret etti.
İlimizde faaliyet gösteren mermer ocaklarının haberli denetimlerini gerçekleştirecek olan heyet denetimlerine başlamadan önce makama ziyarette bulunarak faaliyetler hakkında bilgi verdi. İş Başmüfettişi Dr. Süleyman Özman başkanlığında, Başmüfettiş Ülkü Özman ve İş Müfettişi Büşra Özkul, Vali Kürklü ile bir süre sohbet ederek Burdur’da iş güvenliği çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Heyet önümüzdeki günlerde Burdur’da faaliyet gösteren mermer ocaklarını gezerek denetimlerine başlayacak. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndan gelen teftiş heyeti Vali Hasan Kürklü’yü makamında ziyaret etti.

İlimizde faaliyet gösteren mermer ocaklarının haberli denetimlerini gerçekleştirecek olan heyet denetimlerine başlamadan önce makama ziyarette bulunarak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İş Başmüfettişi Dr. Süleyman Özman başkanlığında, Başmüfettiş Ülkü Özman ve İş Müfettişi Büşra Özkul, Vali Kürklü ile bir süre sohbet ederek Burdur’da iş güvenliği çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Heyet önümüzdeki günlerde Burdur’da faaliyet gösteren mermer ocaklarını gezerek denetimlerine başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.