Müdürlükler arası futbol turnuvası başladı

Spor 28.11.2019 - 13:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Müdürlükler arası futbol turnuvası başladı

Isparta Belediyesi Futbol Turnuvasında şampiyon 13 Aralık’ta belli olacak.
  Isparta Belediyesinin, Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu 16 takımlı Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası başladı. Milli Egemenlik Stadında 4 grupta oynanan maçlar çekişmeli geçiyor.   Gruplardaki ilk maçlarda sona gelinirken, son olarak Belediye Meclis Üyeleri ile İtfaiye Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Maçı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de takip etti.   25 Kasım 2019 Pazartesi günü başlayan karşılaşmaları Ispartalı hakemler yönetiyor. Meclis Üyeleri ve İtfaiye Müdürlüğü maçı öncesinde takımlara başarı dileklerinde bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, karşılaşmaların centilmence ve dostluk içerisinde geçtiğini ve zevkli mücadelelerin yaşandığını aktardı.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kurduklarını belirterek, müdürlüğün çeşitli etkinlikler yürüttüğünü söyledi. Bu etkinliklerin içerisinde belediye meclis üyeleri ve müdürlüklerden 16 takım oluşturulduğunu ve futbol turnuvası düzenlendiğini aktaran Başkan Başdeğirmen, “Müsabakalar 4 grup halinde başlamıştır. Toplamda 32 karşılaşma oynanacak. Şampiyon 13 Aralık’ta oynanacak final müsabakasıyla belli olacak. Çok güzel maçlar oynanıyor. 13 Aralık’ta final maçını hep birlikte izleyeceğiz” dedi.   Amaçlarının sporu herkese sevdirmek olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Amacımız sporu küçüğünden, büyüğüne herkese sevdirmek. Çünkü spor her şeyin ilacı.  Gençlerimizi çok daha iyi bir şekilde yetiştirebilmek istiyorsak mutlaka spor yapmalarını sağlamamız lazım. Spora altyapı oluşturmamız lazım” Dedi.
Isparta Belediyesi Futbol Turnuvasında şampiyon 13 Aralık’ta belli olacak.

 

Isparta Belediyesinin, Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu 16 takımlı Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası başladı. Milli Egemenlik Stadında 4 grupta oynanan maçlar çekişmeli geçiyor.

 

Gruplardaki ilk maçlarda sona gelinirken, son olarak Belediye Meclis Üyeleri ile İtfaiye Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Maçı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de takip etti.

 

25 Kasım 2019 Pazartesi günü başlayan karşılaşmaları Ispartalı hakemler yönetiyor. Meclis Üyeleri ve İtfaiye Müdürlüğü maçı öncesinde takımlara başarı dileklerinde bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, karşılaşmaların centilmence ve dostluk içerisinde geçtiğini ve zevkli mücadelelerin yaşandığını aktardı.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kurduklarını belirterek, müdürlüğün çeşitli etkinlikler yürüttüğünü söyledi. Bu etkinliklerin içerisinde belediye meclis üyeleri ve müdürlüklerden 16 takım oluşturulduğunu ve futbol turnuvası düzenlendiğini aktaran Başkan Başdeğirmen, “Müsabakalar 4 grup halinde başlamıştır. Toplamda 32 karşılaşma oynanacak. Şampiyon 13 Aralık’ta oynanacak final müsabakasıyla belli olacak. Çok güzel maçlar oynanıyor. 13 Aralık’ta final maçını hep birlikte izleyeceğiz” dedi.

 

Amaçlarının sporu herkese sevdirmek olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Amacımız sporu küçüğünden, büyüğüne herkese sevdirmek. Çünkü spor her şeyin ilacı.  Gençlerimizi çok daha iyi bir şekilde yetiştirebilmek istiyorsak mutlaka spor yapmalarını sağlamamız lazım. Spora altyapı oluşturmamız lazım” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.