MÜDÜR KAYA’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Sağlık 12.01.2019 - 18:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MÜDÜR KAYA’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Türkiye genelinde kan ünitelerindeki yetersizlikten dolayı Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya Türk Kızılay Burdur Şube Müdürü Şahali Kaya açıklama yaparak vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.
Türkiye genelinde kan ünitelerindeki yetersizlikten dolayı Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya Türk Kızılay Burdur Şube Müdürü Şahali Kaya açıklama yaparak vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Kayanın yaptığı açıklama şu şekildedir: “Türk Kızılay Genel Başkanımız Sn.Dr.Kerem Kınık’ın çağrısı üzerine Türkiye genelinde bir kampanya başlatılmış bulunmaktadır. Bu sene kışın sert ve etkin geçmesi nedeniyle kan bağışı sayılarında ülke genelinde ciddi bir düşüş olmuş, kışın getirdiği koşullar gereği kan bağışlarındaki bu yetersizlik sonucu kan stokları azalmış ve ülke genelinde kan ihtiyacı artmıştır. Şu an hastalarımız için günlük 9000 ünite kan ihtiyacı bulunmaktadır. Bizler de Türk Kızılay Burdur Şubesi olarak genel başkanımızın bu çağrısına binaen tüm Burdur halkını gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kolaylık olması için Burdur Cumhuriyet Meydanı eski belediye binası önünde kan bağışı aracımız haftasonu da hizmet verecektir. Bunun yanında vatandaşlarımız Köprübaşında bulunan Kızılay Kan Merkezine giderek de kan bağışında bulunabilirler. Tüm Burdur halkını duyarlı ve gönüllü birer kan bağışçısı olmaya, hastanelerimizde şifa bekleyen binlerce insanımıza şifa olmaya ve Türk Kızılayına destek vermeye davet ediyorum.”
Türkiye genelinde kan ünitelerindeki yetersizlikten dolayı Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya Türk Kızılay Burdur Şube Müdürü Şahali Kaya açıklama yaparak vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Türkiye genelinde kan ünitelerindeki yetersizlikten dolayı Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya Türk Kızılay Burdur Şube Müdürü Şahali Kaya açıklama yaparak vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. Kayanın yaptığı açıklama şu şekildedir:

“Türk Kızılay Genel Başkanımız Sn.Dr.Kerem Kınık’ın çağrısı üzerine Türkiye genelinde bir kampanya başlatılmış bulunmaktadır. Bu sene kışın sert ve etkin geçmesi nedeniyle kan bağışı sayılarında ülke genelinde ciddi bir düşüş olmuş, kışın getirdiği koşullar gereği kan bağışlarındaki bu yetersizlik sonucu kan stokları azalmış ve ülke genelinde kan ihtiyacı artmıştır. Şu an hastalarımız için günlük 9000 ünite kan ihtiyacı bulunmaktadır.

Bizler de Türk Kızılay Burdur Şubesi olarak genel başkanımızın bu çağrısına binaen tüm Burdur halkını gönüllü kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kolaylık olması için Burdur Cumhuriyet Meydanı eski belediye binası önünde kan bağışı aracımız haftasonu da hizmet verecektir. Bunun yanında vatandaşlarımız Köprübaşında bulunan Kızılay Kan Merkezine giderek de kan bağışında bulunabilirler.

Tüm Burdur halkını duyarlı ve gönüllü birer kan bağışçısı olmaya, hastanelerimizde şifa bekleyen binlerce insanımıza şifa olmaya ve Türk Kızılayına destek vermeye davet ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.