MOTOSİKLET KAMYONETİN ALTINDA KALDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MOTOSİKLET KAMYONETİN ALTINDA KALDI

Manavgat’ta motosiklet kamyonetin altında kaldı: 2 yaralı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Murat G. idaresindeki 07 NOR 97 plakalı kamyonet Fatih G.’nin kullandığı 07 JA 392 plakalı motosikletle  Örnek Mahallesi’nde çarpıştı. Motosiklet kamyonetin altında kalırken motosiklet sürücüsü Fatih G. ile motosiklette yolcu olarak bulunan eşi Serpil G. yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Manavgat’ta motosiklet kamyonetin altında kaldı: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Murat G. idaresindeki 07 NOR 97 plakalı kamyonet Fatih G.’nin kullandığı 07 JA 392 plakalı motosikletle  Örnek Mahallesi’nde çarpıştı. Motosiklet kamyonetin altında kalırken motosiklet sürücüsü Fatih G. ile motosiklette yolcu olarak bulunan eşi Serpil G. yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.