Motosiklet hırsızlığından yakalanan zanlı tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2020 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Motosiklet hırsızlığından yakalanan zanlı tutuklandı

Antalya'da motosiklet hırsızlığından yakalanan 1 zanlı tutuklandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet hırsızlığına karışan 3 zanlıdan biri tutuklandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Sarılar Mahallesi'nde motosiklet hırsızlıklarının artması üzerine çalışma başlatıldı. Eşkali belirlenen A.K, S.Y. ile S.S. çalıntı motosikletle yakalandı.  Farklı adreslerde yapılan arama 5 çalıntı motosiklet, 6 otomobil teybi ile bir miktar eroin ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.Y, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  
Antalya'da motosiklet hırsızlığından yakalanan 1 zanlı tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet hırsızlığına karışan 3 zanlıdan biri tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Sarılar Mahallesi'nde motosiklet hırsızlıklarının artması üzerine çalışma başlatıldı.

Eşkali belirlenen A.K, S.Y. ile S.S. çalıntı motosikletle yakalandı. 

Farklı adreslerde yapılan arama 5 çalıntı motosiklet, 6 otomobil teybi ile bir miktar eroin ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.Y, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.