MOTOSİKLET HIRSIZLARI DUR DURAK BİLMİYOR

04.06.2016 - 14:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MOTOSİKLET HIRSIZLARI DUR DURAK BİLMİYOR

GÜNEYDOĞU'DA 10 KİŞİNİN ŞEHİT OLDUĞU SALDIRIDA GAZİ OLAN ADAMIN MOTOSİKLETİNİ ÇALDILAR
Afyonkarahisar Sandıklı'da, Çay Mahallesi, Dereboyu Caddesinde, Güneydoğu gazisinin motosikleti evinin önünden çalındı.  Motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Sabaha karşı gazinin evinin önüne gelen bir şahsın önce çevreyi kontrol ettiği ardından bağlı olduğu zinciri çözen hırsızın motosikleti sürüklemeye başladığı görülüyor. Sonrasında ise şahıs motosikleti sürükleyerek evin arka sokağına götürerek kameranın açısından çıkıyor.  Motosikleti çalan şahsın arka sokakta motosikleti çalıştırarak hızla uzaklaştığı belirtilirken, 03 L 3275 plakalı motoru gazi Cihan İlhan'ın kısa bir süre önce 3 bin TL’ye aldığı öğrenildi.  Öte yandan, Cihan İlhan’ın, 2012 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü tarafından askeri sevkiyat yapılırken otobüse düzenlenen ve 10 askerin şehit olduğu olayda gazi olduğu ve Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürlüğünde memur olarak görev yaptığı kaydedildi.
GÜNEYDOĞU'DA 10 KİŞİNİN ŞEHİT OLDUĞU SALDIRIDA GAZİ OLAN ADAMIN MOTOSİKLETİNİ ÇALDILAR

Afyonkarahisar Sandıklı'da, Çay Mahallesi, Dereboyu Caddesinde, Güneydoğu gazisinin motosikleti evinin önünden çalındı. 
Motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Sabaha karşı gazinin evinin önüne gelen bir şahsın önce çevreyi kontrol ettiği ardından bağlı olduğu zinciri çözen hırsızın motosikleti sürüklemeye başladığı görülüyor. Sonrasında ise şahıs motosikleti sürükleyerek evin arka sokağına götürerek kameranın açısından çıkıyor. 
Motosikleti çalan şahsın arka sokakta motosikleti çalıştırarak hızla uzaklaştığı belirtilirken, 03 L 3275 plakalı motoru gazi Cihan İlhan'ın kısa bir süre önce 3 bin TL’ye aldığı öğrenildi. 
Öte yandan, Cihan İlhan’ın, 2012 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü tarafından askeri sevkiyat yapılırken otobüse düzenlenen ve 10 askerin şehit olduğu olayda gazi olduğu ve Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürlüğünde memur olarak görev yaptığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.