MOTOSİKLET FESTİVALİ'NE YOĞUN İLGİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2018 - 13:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MOTOSİKLET FESTİVALİ'NE YOĞUN İLGİ

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Motosiklet Festivali yoğun ilgi gördü.
Eğirdir Belediyesi ve Isparta Kulüpler Birliği iş birliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eğirdir 3.Uluslararası Motosiklet Festivali için motorcular Sakin Şehir Eğirdir'e akın etti. Yaklaşık 300 motorcunun katıldığı festivale kayıt yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanan kişi sayısı 520 olarak açıklandı. Festival kapsamında Aksu Zindan Mağarasına sürüş gerçekleştiren motorcular, Akpınar Seyir Tepesine ve Isparta'ya toplu halde sürüş gerçekleştirdiler. Keçiborlu Kuyucak'daki lavanta bahçelerine ziyarette bulunarak fotoğraf çekildiler. Saat 17.00 ile 19.00 arası çeşitli yarışlar yapan motorcular, gönüllerince eğlendikten sonra akşamında grupların konserleriyle eğlencenin doruklarına ulaştılar.
Isparta'nın Eğirdir İlçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Motosiklet Festivali yoğun ilgi gördü.

Eğirdir Belediyesi ve Isparta Kulüpler Birliği iş birliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eğirdir 3.Uluslararası Motosiklet Festivali için motorcular Sakin Şehir Eğirdir'e akın etti. Yaklaşık 300 motorcunun katıldığı festivale kayıt yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanan kişi sayısı 520 olarak açıklandı.

Festival kapsamında Aksu Zindan Mağarasına sürüş gerçekleştiren motorcular, Akpınar Seyir Tepesine ve Isparta'ya toplu halde sürüş gerçekleştirdiler. Keçiborlu Kuyucak'daki lavanta bahçelerine ziyarette bulunarak fotoğraf çekildiler.

Saat 17.00 ile 19.00 arası çeşitli yarışlar yapan motorcular, gönüllerince eğlendikten sonra akşamında grupların konserleriyle eğlencenin doruklarına ulaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.