MORAİS’TE BEYİN KANAMASI ŞÜPHESİ

Spor 03.02.2016 - 18:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MORAİS’TE BEYİN KANAMASI ŞÜPHESİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Antalyaspor’un Portekizli Teknik Direktörü 51 yaşındaki Jose Morais, akşam antrenmanında fenalaşması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Morais’in sağlık durumu hakkında bilgi veren Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “ Teknik Direktörümüz Morais, takımımızın akşam antrenmanında şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi şikayetiyle durumu ağırlaştı. Çağırdığımız ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdık. Beyin kanaması şüphesi var. Şu an sağlık durumu iyi bizimle konuşuyor. Gerekli tetkikler yapılıyor. Çekilen filmin ardından daha net bilgiye ulaşacağız” dedi. Jose Morais, Antalyaspor’la 6 Ocak'ta 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. BİR HAFTA HASTANEDE KALACAK    Beyin kanaması geçiren Antalyaspor’un Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, bir hafta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde müşahede altında kalacağı bildirildi. Morais’in futbol hayatının devamında ise bir sıkıntı olmadığı kaydedildi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, akşam antrenmanında şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesiyle ilk olarak özel bir hastaneye, oradan da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Morais’e yapılan ilk tedavilerin ardından serviste gözetim altında tutuluyor. Morais’in hastaneye kaldırılmasının ardından yöneticiler, kırmızı-beyazlı futbolcular ve birçok taraftar hastaneye geldi. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Ali İhsan Sav ve takım kaptanı Samuel Eto’o Morais’i ziyaret etti. Eto’o’nun bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi’nden Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Jose Morais’in bugün antrenman sırasında şiddetli baş ağrısı geçirdiğini ve bunun sonucunda acil servise getirildiğini söyledi. "1 HAFTA HASTANEDE KALACAK” Morais’e yapılan ilk tetkiklerde ve tomografisinde beyin kanaması geçirdiği tespit edildiğini kaydeden Prof. Dr. Akyüz, “Beyin kanaması sonucunda anjiyografi yapıldı. Anjiyografisinde damarsal bir bulgu saptanmamış durumda. Şu an müşahede altında. Tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 1 hafta kadar misafirimiz olacak. Tedavisi devam edecek” dedi. “HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYEMEYİZ” Beyin kanaması geçiren hiçbir hastaya hayati tehlikesi yok denilemeyeceğini ifade eden Prof. Dr. Akyüz, “Ama minimal. Futbol hayatının devamında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum” diye konuştu. “ÜZGÜNÜZ” Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, “Acil şifalar diliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Beyin kanaması geçirdiği kesinleşti. Anjiyografinin ardından çıkacak sonuçlar bizi sevindirir diye bekliyoruz” şeklinde konuştu. "Hocanın olmaması Fenerbahçe maçını etkiler mi?" sorusuna Gencer, "Maçı konuşmak yanlış olur” dedi. Takım kaptanı Samuel Eto’o ise Jose Morais’in bir an önce aralarına dönmesini istedi.  
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Antalyaspor’un Portekizli Teknik Direktörü 51 yaşındaki Jose Morais, akşam antrenmanında fenalaşması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Morais’in sağlık durumu hakkında bilgi veren Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “ Teknik Direktörümüz Morais, takımımızın akşam antrenmanında şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi şikayetiyle durumu ağırlaştı. Çağırdığımız ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdık. Beyin kanaması şüphesi var. Şu an sağlık durumu iyi bizimle konuşuyor. Gerekli tetkikler yapılıyor. Çekilen filmin ardından daha net bilgiye ulaşacağız” dedi.

Jose Morais, Antalyaspor’la 6 Ocak'ta 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

BİR HAFTA HASTANEDE KALACAK 

 

Beyin kanaması geçiren Antalyaspor’un Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, bir hafta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde müşahede altında kalacağı bildirildi. Morais’in futbol hayatının devamında ise bir sıkıntı olmadığı kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, akşam antrenmanında şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesiyle ilk olarak özel bir hastaneye, oradan da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Morais’e yapılan ilk tedavilerin ardından serviste gözetim altında tutuluyor. Morais’in hastaneye kaldırılmasının ardından yöneticiler, kırmızı-beyazlı futbolcular ve birçok taraftar hastaneye geldi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Ali İhsan Sav ve takım kaptanı Samuel Eto’o Morais’i ziyaret etti. Eto’o’nun bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi’nden Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Jose Morais’in bugün antrenman sırasında şiddetli baş ağrısı geçirdiğini ve bunun sonucunda acil servise getirildiğini söyledi.

"1 HAFTA HASTANEDE KALACAK”

Morais’e yapılan ilk tetkiklerde ve tomografisinde beyin kanaması geçirdiği tespit edildiğini kaydeden Prof. Dr. Akyüz, “Beyin kanaması sonucunda anjiyografi yapıldı. Anjiyografisinde damarsal bir bulgu saptanmamış durumda. Şu an müşahede altında. Tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 1 hafta kadar misafirimiz olacak. Tedavisi devam edecek” dedi.

“HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYEMEYİZ”

Beyin kanaması geçiren hiçbir hastaya hayati tehlikesi yok denilemeyeceğini ifade eden Prof. Dr. Akyüz, “Ama minimal. Futbol hayatının devamında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

“ÜZGÜNÜZ”

Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, “Acil şifalar diliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Beyin kanaması geçirdiği kesinleşti. Anjiyografinin ardından çıkacak sonuçlar bizi sevindirir diye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

"Hocanın olmaması Fenerbahçe maçını etkiler mi?" sorusuna Gencer, "Maçı konuşmak yanlış olur” dedi.

Takım kaptanı Samuel Eto’o ise Jose Morais’in bir an önce aralarına dönmesini istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.