MOBESE KAMERALARI BAKIMA ALINDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2014 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MOBESE KAMERALARI BAKIMA ALINDI

Korkuteli'de 26 adet mobese var.
Türkiye’de ilk defa 2004 yılında Korkuteli ilçesinde faaliyete geçen MOBESE sistemi, ilçe Emniyet müdürlüğü tarafından bakıma alındı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türkiye’de ilk defa Korkuteli’de kurulan MOBESE olarak da adlandırılan kameralar bakıma alındı.2004 yılında ilçe merkezinin çeşitli noktalarına yerleştirilen 26 adet MOBESE kamerasının bakım ve temizlik çalışmaları sorumlu firma ekiplerince yapıldı.Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, “ilçemizin güvenliği için Türkiye’de ilk defa Korkuteli’de 2004 yılında çeşitli yerlere monte edilen 26 adet MOBESE kameralarının yıllık bakım ve temizlik çalışmalarını yaptırdık. İlçe güvenliği için takılan MOBESE kamera sayısının çoğalmasıyla ilçede huzur arttı" dedi.
Korkuteli'de 26 adet mobese var.

Türkiye’de ilk defa 2004 yılında Korkuteli ilçesinde faaliyete geçen MOBESE sistemi, ilçe Emniyet müdürlüğü tarafından bakıma alındı. 
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türkiye’de ilk defa Korkuteli’de kurulan MOBESE olarak da adlandırılan kameralar bakıma alındı.
2004 yılında ilçe merkezinin çeşitli noktalarına yerleştirilen 26 adet MOBESE kamerasının bakım ve temizlik çalışmaları sorumlu firma ekiplerince yapıldı.
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, “ilçemizin güvenliği için Türkiye’de ilk defa Korkuteli’de 2004 yılında çeşitli yerlere monte edilen 26 adet MOBESE kameralarının yıllık bakım ve temizlik çalışmalarını yaptırdık. İlçe güvenliği için takılan MOBESE kamera sayısının çoğalmasıyla ilçede huzur arttı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.