MİNİKLERİN BAŞBAKAN ZİYARETİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİNİKLERİN BAŞBAKAN ZİYARETİ

Antalyalı öğrenciler Başbakan Yıldırım ile görüştü
Antalya’nın Finike Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Ankara gezisi kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. Öğrenciler ziyaret kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. İlkokul öğrencilerini TBMM’ de AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Aydın misafir etti. Meclis Genel Kurulunu, 15 Temmuz Darbe Girişiminde bombalanan yerleri gezen öğrenciler, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve İbrahim Aydın ile bir araya gelerek meclis bahçesinde sohbet ettiler. Başbakanla görüştüler Meclis ziyaretinde öğrenciler, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldiler. Öğrenciler ile sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenciler Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile de sohbet etme fırsatı buldular.
Antalyalı öğrenciler Başbakan Yıldırım ile görüştü

Antalya’nın Finike Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Ankara gezisi kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. Öğrenciler ziyaret kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

İlkokul öğrencilerini TBMM’ de AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Aydın misafir etti. Meclis Genel Kurulunu, 15 Temmuz Darbe Girişiminde bombalanan yerleri gezen öğrenciler, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve İbrahim Aydın ile bir araya gelerek meclis bahçesinde sohbet ettiler.

Başbakanla görüştüler

Meclis ziyaretinde öğrenciler, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldiler. Öğrenciler ile sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenciler Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile de sohbet etme fırsatı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.